Gedurende 6 jaar wilde niemand deze gehandicapte hond adopteren, totdat een man in een rolstoel hem meenam - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Gedurende 6 jaar wilde niemand deze…
Deze juf droeg een gehandicapte leerling op haar schouders om haar niet uit te sluiten van het schoolreisje 7 voordelen van rozemarijn, een plant die nuttig is voor het verbeteren van de concentratie en het bevorderen van de spijsvertering

Gedurende 6 jaar wilde niemand deze gehandicapte hond adopteren, totdat een man in een rolstoel hem meenam

Door Janine
8.896
Advertisement

In Gwinnett County Jail, het detentiecentrum in Lawrenceville, in Georgia, bestaat er al jaren een programma dat gericht is op het verbeteren van het leven van gedetineerden en dieren in nood. Het wordt Gwinnett Jail Dogs genoemd, en het is een initiatief dat degenen in de gevangenis de mogelijkheid biedt om voor een dakloze hond te zorgen, om hem voor te bereiden op adoptie.

Bandit, een heel lieve hond die het gevoel in zijn achterpoten heeft verloren, was een van deze speciale honden om te adopteren. In zijn geval was de adoptie echter erg moeilijk en zijn verblijf in het programma van de gevangenis duurde 6 jaar.

Omdat de kleine hond zijn achterpoten niet kan gebruiken, is hij gedwongen zich in een kleine rolstoel te verplaatsen, speciaal voor hem gemaakt. Het spreekt voor zich dat een hond in deze omstandigheden veel meer aandacht nodig heeft dan een hond die op zijn eigen poten kan lopen.

Bandit and his handlers

Pubblicato da Gwinnett Jail Dogs Program su Mercoledì 22 gennaio 2020
foto: Facebook

Het is waarschijnlijk ook vanwege zijn situatie dat Bandit niet zo gemakkelijk een huis kon vinden. Totdat Darryl en Sue Rider aankwamen, een stel dat letterlijk verliefd werd op de gehandicapte hond. Hun bijzonderheid? Darryl is net als de hond verlamd en beweegt zich in een rolstoel.

Advertisement
foto: Facebook

Het was daarom duidelijk dat er een heel speciale band tussen mens en hond ontstond. De twee lijken immers op elkaar en zullen ongetwijfeld in staat zijn elkaar veel te geven, gezien de empathische en unieke band die een hond met zijn menselijke vrienden weet te krijgen.

Jail Dog Alumni Bandit checking in to let us know he is enjoying life with his new dad on the “outside”!

Pubblicato da Gwinnett Jail Dogs Program su Sabato 25 gennaio 2020
.

Zo verliet Bandit de gevangenis van Gwinnett om zich te vestigen in het huis van Sue en Darryl. Hij had met vreugde de gevangenen vervuld die het geluk hadden voor hem te zorgen, die hij zeker zal missen. Het is echter fijn om te weten dat deze hond met speciale behoeften eindelijk een stabiele en liefdevolle situatie heeft gevonden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt