De luchtvaartmaatschappij laat vader en pasgeboren baby niet aan boord: een gulle weduwe verwelkomt hen dagenlang bij haar in huis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De luchtvaartmaatschappij laat vader…
Deze groep motorrijders en bodybuilders zorgt voor dieren en redt hen van verwaarlozing en mishandeling De dochter laat haar zieke moeder bij het busstation achter zonder geld en documenten

De luchtvaartmaatschappij laat vader en pasgeboren baby niet aan boord: een gulle weduwe verwelkomt hen dagenlang bij haar in huis

Door Janine
81.212
Advertisement

Wanneer je besluit om met een klein kind te reizen, weet je dat zich situaties kunnen voordoen die niet altijd gemakkelijk zijn. Vooral voor degenen die het vliegtuig willen nemen, betekent het meenemen van een kind dat je een hele reeks voorzorgsmaatregelen moet nemen, zodat het kind niet te veel wordt beïnvloed door de "stress", veroorzaakt door de reis.

Rubin Swift, een 43-jarige Amerikaanse vader, was zich hiervan bewust toen hij op het punt stond naar Phoenix te vliegen met zijn pasgeboren dochter Ru-Andria. Hij had echter nooit verwacht dat medewerkers hem bij aankomst bij de gate zouden informeren dat hij noch het kleine meisje het vliegtuig mochten instappen.

via: People

Omdat ze een paar dagen eerder geboren was, was de geboorteakte nog niet uitgegeven door het ziekenhuis. Rubin moest echter dringend naar huis terugkeren naar zijn vrouw Tiffany en zijn andere kinderen, ook al is het op het vliegveld absoluut noodzakelijk om een document te tonen dat de leeftijd van het kind bewees.

Zonder geld om een auto te huren of in een hotel te overnachten, zat Rubin letterlijk met de baby vast op het vliegveld, niet wetende wat hij moest doen en hoe hij zich moest verplaatsen. Op dat moment kreeg hij een idee: in de kliniek had hij kennis gemaakt met Joy Ringhofer, een 78-jarige weduwe die als vrijwilligster in de structuur werkte.

Advertisement

Een telefoontje naar de vrouw, aan wie de situatie werd uitgelegd, was voldoende om onmiddellijk hulp en begrip te ontvangen. De vrouw zei meteen tegen de man om op haar te wachten op het vliegveld, omdat ze hem zou helpen. «Ze wist bijna niets over ons», zei Rubin, «maar ze verwelkomde mij. Huidskleur was geen probleem voor haar, en ze liet me zien dat er nog steeds compassie is in deze gekke wereld».

Vier dagen lang verwelkomde Joy Rubin en Ru-Andria in haar huis. Alsof ze een verworven grootmoeder was, zorgde de weduwe voor het kleine meisje door haar alle mogelijke aandacht te geven. Samen brachten ze enkele emotionerende en onvergetelijke momenten door en, toen de geboorteakte eindelijk klaar was, keerde Rubin terug naar huis. Hij verloor het contact met Joy echter niet en er ontstond een prachtige en oprechte vriendschap tussen de twee.

Advertisement

Rubin zal de vrouw die haar hart heeft geopend en hem uit een moeilijke situatie heeft kunnen halen, zonder zich al te veel zorgen te maken dat ze een vreemde voor hem was, zijn hele leven dankbaar zijn. Een echt ontroerend en tegelijkertijd motiverend verhaal: de wereld zou veel meer gulle mensen zoals Joy nodig hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt