Fruit wassen met zuiveringszout helpt bij het elimineren van ten minste 90% van pesticiden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Fruit wassen met zuiveringszout helpt…
Moeders weten goed hoe ze hun pijn moeten verbergen, zodat hun kinderen zich geen zorgen maken 5 signalen die je kunnen doen begrijpen dat je misschien een pauze van je werk nodig hebt

Fruit wassen met zuiveringszout helpt bij het elimineren van ten minste 90% van pesticiden

Door Janine
962
Advertisement

Hoewel we altijd proberen de keuzes in onze aankopen te controleren, gebeurt het niet altijd dat we biologische groenten en fruit kopen. Het leven wordt steeds hectischer en kleine boerderijen die een selectie verse, biologische en onbehandelde producten aanbieden, zijn een echte zeldzaamheid (gelukkig bestaan ze!). Maar wat doen we met het verwerkte fruit van de supermarkt? Een appel wassen en er met een doek over wrijven kan helpen pesticiden te verwijderen, maar het is geen efficiënte oplossing. Wat wel kan helpen, is zuiveringszout: dankzij de desinfecterende werking kun je rustig van je appel genieten.

foto: Pikrepo

Het is duidelijk dat dit geen remedie is die altijd werkt met elk soort fruit, maar het slaagt erin om ten minste 90% van de pesticiden te laten verdwijnen. Als je je afvraagt hoe je het in de praktijk moet doen, zo ga je te werk: dompel het fruit onder in het schone water van de gootsteen en voeg een theelepel zuiveringszout toe, wat zal helpen de moleculen van schadelijke stoffen te breken. Het is bekend dat het schillen van fruit en het goed te wassen de blootstelling aan pesticiden en andere giftige stoffen vermindert die ons lichaam kunnen beschadigen. Het is echter even waar dat we er niet altijd 100% zeker van kunnen zijn dat we de aanwezigheid van elke stof hebben geëlimineerd.

foto: Pxfuel

Het advies is altijd om biologische producten te kopen en door te gaan met het wassen van alle groenten en fruit die je consumeert.

Tags: TrucjesEtenGreen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt