x
Deze baby schatert het uit als hij zijn…
Volgens onderzoek kan een beetje spraakzaam zijn gunstig zijn voor de gezondheid van onze hersenen Een moeder geeft haar zoon straf, maar de hond wil niet dat het kind in zijn eentje straf krijgt

Deze baby schatert het uit als hij zijn moeder ziet niezen

15 Februari 2020 • Door Janine
27.191
Advertisement

Er wordt gezegd dat lachen aanstekelijk werkt, een beetje als geeuwen - dit is niet alleen een manier van zeggen, maar is aangetoond in een aantal studies. In feite is aangetoond dat ons brein de neiging heeft om het gedrag van iemand die lacht instinctief te imiteren en de gezichtsspieren in beweging te zetten die ons toelaten te glimlachen. Je zult vast weleens spontaan hebben moeten glimlachen, niet zozeer om een grap, maar om het overweldigende gelach van iemand. En als diegene een kind is, lijkt de betrokkenheid nog sterker.

In deze video niest een moeder herhaaldelijk tegenover haar zoon die, zittend in zijn kinderstoel, er om moet schaterlachen.


Wat is er mooier en ontroerender dan de glimlach van een kind? Het zal vanwege de toon en de uitdrukking van pure vreugde zijn dat wanneer we een kind heerlijk zien lachen, we wel moeten glimlachen.

Lindsay Coppock weet precies hoe ze haar kleine Benson moet vermaken: gewoon door te niezen! Een video-opname door Lindsay zelf, en vervolgens gedeeld op haar Facebook-profiel, ging het web rond en veroverde duizenden gebruikers die er hartelijk om moesten lachen.

Evidently when Mama sneezes its really, really, REALLY FUNNY. 😆 🤧 ✨Update✨ It absolutely warms my heart how many people have said this video made their day brighter! Thank you all for loving our baby’s laugh as much as we do. ❤️ Insta 📸 https://www.instagram.com/bensoncoppock/ Tiktok @twomomsandababy For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com

Pubblicato da Lindsay Coppock su Martedì 4 febbraio 2020

Benson kan niet stoppen met lachen... en wij ook niet!

Tags: KomischeLeukeKinderen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt