6-jarig meisje vermomt zich als haar favoriete tv-personage: een vriendelijke oude vrouw

Janine image
door Janine

12 Mei 2022

6-jarig meisje vermomt zich als haar favoriete tv-personage: een vriendelijke oude vrouw
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: kinderen hebben fantasie en durf in sommige situaties die al onze bewondering waard zijn. Met hun puurheid en oprechtheid zijn ze in staat om ons te laten glimlachen, lachen en verbazen. Ze kunnen situaties en karakters voorstellen die veel volwassenen niet zouden kunnen doen en laten ons vaak sprakeloos achter. Ze durven risico’s te nemen en de resultaten zijn fantastisch.

Net als die verkregen door de kleine hoofdpersoon van ons verhaal. Om 100 dagen school in haar instituut te vieren, heeft ze iets heel origineels bedacht. Laten we eens kijken.

via Reddit

Reddit/LeCrushinator

Reddit/LeCrushinator

Het 6-jarige meisje werd uitgenodigd om iets te bedenken om de mijlpaal van 100 dagen school in het instituut waar ze naar toe ging te vieren. Dit is zeker niet in alle landen een wijdverbreide gewoonte, maar in de Verenigde Staten is het dat wel, en het is heel belangrijk. Het getal 100 is de onbetwiste protagonist van de dag, dus kinderen en tieners wordt gevraagd om iets met als thema 100 te creëren.

Welnu, dit 6-jarige meisje deed een werkelijk origineel verzoek: ze vroeg om zich te kleden op een manier die eruit zou zien als een zeer beroemde tv-persoonlijkheid: tante Yetta. Heb je begrepen over wie we het hebben? Velen van jullie zullen het zonder enige twijfel weten, maar voor degenen die er niet van op de hoogte zijn, zullen we het je uitleggen.

Advertisement
Reddit/LeCrushinator

Reddit/LeCrushinator

Tante Yetta Rosenberg - namen en situaties variëren afhankelijk van de aanpassingen van de serie, de taal en de landen van distributie - was een van de hoofdrolspeelsters van de serie “The Nanny” die lange tijd in alle huizen werd uitgezonden.

Een leuke serie uit de jaren ’90 waarin we deze bejaarde vrouw, de tante van de hoofdpersoon, zien die alle problemen waarmee een bejaarde moet leven in beeld brengt. Onze kleine hoofdpersoon werd door haar geïnspireerd.

Dankzij de hulp van haar ouders is ze erin geslaagd een echte mini-tante Yetta te worden. Tussen kostuums, make-up en houding lijkt ze, als je goed naar de beelden kijkt, de 100-jarige tv-persoonlijkheid te zijn en geen klein meisje. Vind je ook niet?

Haar verschijning op school zorgde voor hilariteit en maakte iedereen aangenaam verrast. De kleine Tante Yetta was zo succesvol dat ze werd afgebeeld op verschillende foto's die vervolgens op internet werden gepubliceerd.

Reddit/LeCrushinator

Reddit/LeCrushinator

Was ze niet geniaal?

Advertisement