De glimlach van deze man is echt aanstekelijk: hij weet zelfs het meest wanhopige kind te laten stoppen met huilen

Janine image
door Janine

18 Juni 2022

De glimlach van deze man is echt aanstekelijk: hij weet zelfs het meest wanhopige kind te laten stoppen met huilen
Advertisement

Als je voor het eerst ouder wordt, valt er zoveel te leren, te weten en te ervaren. Bij de eerste test kan het gebeuren dat iemand in moeilijkheden komt als zijn kind momenten heeft van ononderbroken en onbeheersbaar huilen. Wat wordt er in dergelijke gevallen gedaan? Elke vader en elke moeder zal hun eigen antwoord en methode hebben om hun kind te kalmeren, maar soms is een glimlach, een omhelzing of een ander vriendelijk gebaar voldoende om de situatie te verbeteren.

De persoon over wie we je willen vertellen, slaagt er met een simpele lach in om optimale resultaten en ook veel plezier te behalen. Laten we eens kijken wie Borzah is en waar hij toe in staat is.

via Trendradars

Advertisement
Reddit Video/Youtube

Reddit Video/Youtube

De hoofdpersoon van dit verhaal is Borzah Yankey, een jonge man die een bijzonder kenmerk heeft: hij weet iedereen aan te steken met zijn oogverblindende glimlach. Kijk maar naar de video's die hij zelf op Instagram plaatst om te beseffen hoe waar dit is. Wat echter de meeste aandacht trok, was de reactie van de kinderen op zijn lachen.

Toen de beelden van de man die van een serieuze uitdrukking in een charmante glimlach overgingen, aan verschillende kinderen werden getoond, werden velen van hen erdoor aangestoken. Onmiddellijk werd ook op hun gezichten een opgewekte uitdrukking gezien en, hoewel in momenten van tranen, slaagde Borzah erin hen te kalmeren.

Advertisement
Reddit Video/Youtube

Reddit Video/Youtube

De joviale en grappige reacties van de kleintjes werden verzameld in een video, waardoor ook de vele gebruikers die hem zagen glimlachten. Beroemd geworden op het web vanwege de uitdagingen van "probeer niet te glimlachen", slaagde deze man erin verschillende mensen op te vrolijken met een simpele grimas op zijn gezicht.

Het is waar dat lachen net zo aanstekelijk is als geluk en vele onderzoeken, die door de jaren heen zijn uitgevoerd, hebben dit aangetoond. Het is heel goed te zien aan de clip waarin verschillende kinderen van verdriet naar vreugde gaan alleen omdat ze hem zien. Aan het einde is er zelfs een wanhopig huilend kind te zien dat erin slaagt te kalmeren dankzij onze hoofdrolspeler.

Welk effect heeft het op jou? Kun je je lachen inhouden bij het kijken naar Borzah en de transformatie van zijn gezicht van serieus naar vrolijk?

Advertisement