x
Een vrouw vindt een koelkast langs de…
Deze 6-jarige jongen brengt warme dranken en een goede dosis glimlachen naar de daklozen van zijn stad Een vader verandert het hekje in een wand vol spelletjes om de woede van zijn 9 maanden oude zoon te kalmeren

Een vrouw vindt een koelkast langs de weg: ze ontdekt dat er 9 pups in zitten die in de zon zijn achtergelaten

17 Februari 2020 • Door Janine
4.607
Advertisement

Helaas vertellen we vaak verhalen over in de steek gelaten of slecht verzorgde dieren. Helaas zijn dergelijke situaties de dagelijkse realiteit van veel wezens over de hele wereld, en het is een fenomeen dat nooit lijkt te eindigen.

Sommige verhalen zijn helaas bekend vanwege de slechtheid van degenen die deze gebaren uitvoeren, net als degene waarover we je hieronder gaan vertellen, dat gelukkig een goed einde had.

via: FOX 29

Toen een vrouw, onder de brandende zon van Texas, een draagbare koelkast zag staan, achtergelaten aan de kant van de weg waar ze reed, had ze nooit verwacht dat deze zou bevatten wat erin zat.

De koelkast, zo een die wordt gebruikt voor uitstapjes of op het strand om eten en drinken koel te houden, was in goede staat en trok onmiddellijk de aandacht van de voorbijgangster. Toen ze uit de auto stapte, benaderde ze het voorwerp en opende het deksel, en ontdekte dat er 9 puppy's in zaten, erin gepropt en bedekt door hun eigen behoeften.

De kleintjes, duidelijk in moeilijkheden, hijgden maar waren gelukkig allemaal in leven, ondanks de weinige lucht die in de koelkast circuleerde. Het warme weer hielp zeker niet mee, en ze dacht er meteen aan de Animal Control Department van Sulphur Springs te waarschuwen.

Zo werd Karri McCreary, een dierenarts, gewaarschuwd die snel naar de plek kwam om de arme dieren te helpen. Het werd al snel duidelijk dat als de honden nog langer in de draagbare koelkast hadden gebleven, ze het niet zouden hebben gehaald. De puppy's zijn daarna toevertrouwd aan de zorg van Hunt County Pets Alive, een hulpstructuur die zorgt voor de redding van deze dieren in moeilijkheden.

Advertisement
foto: The Dodo

Daar bleken het exemplaren van Duitse herders te zijn van slechts 4 weken oud, op een echt onwaardige manier achtergelaten in die krappe box in de zon. Gelukkig zijn de honden - 5 reutjes en 4 teefjes - na alle noodzakelijke behandelingen en vaccinaties heel goed hersteld en als je naar de foto’s kijkt, begrijp je hoe schattig ze zijn.

foto: The Dodo

Dankzij de inspanningen van Hunt County hebben deze prachtige dieren ook verschillende families gevonden die klaar staan om ze te adopteren. En we zijn er zeker van dat ze, gezien de slechte ervaring die ze hebben meegemaakt, hun nieuwe menselijke vrienden enorm dankbaar zullen zijn voor de liefde en bescherming die ze hen kunnen geven. We hopen dat we steeds minder over dit soort verhalen lezen en vertellen...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt