x
Een 10-jarige jongen redde dankzij een…
Zonder de hulp van een operatie verloor deze vrouw 110 kg door elke dag Zumba te doen Op een Spaanse school werd dierenbescherming geïntroduceerd als een schoolvak

Een 10-jarige jongen redde dankzij een geïmproviseerde kano enkele dieren die op het punt stonden te verdrinken

02 December 2019 • Door Janine
10.251
Advertisement

Het is niet nodig om volwassen te zijn om grote daden te doen en om anderen goed te doen. Het is voldoende om een goed hart te hebben en de wens om een ander levend wezen in moeilijkheden te helpen. Net zoals deze 10-jarige jongen genaamd Jostyn deed. Jostyn Dilan slaagde erin om verschillende dieren te redden na de verschrikkelijke overstroming veroorzaakt door orkaan Willa, in Nayarit, Mexico. Het zeer dappere kind liep de straten van de stad rond met een geïmproviseerde kano en slaagde erin enkele behoeftige dieren te redden die zonder zijn voorzienige tussenkomst zeker zouden zijn verdronken.


Hij draagt geen masker of een mantel, maar hij is hoe dan ook een superheld: Jostyn Dilan is de 10-jarige jongen die dapper een aantal dieren van een zekere dood heeft gered. Jostyn had geen enkele vorm van discriminatie op basis van het soort dier: hij heeft ze gewoon allemaal meegenomen! In zijn geïmproviseerde kano, die niets meer was dan een grote plastic kuip, was plaats voor maar liefst 4 honden, parkieten en zelfs een haan!

Jostyn Dilan

Pubblicato da Francis Rios su Venerdì 26 ottobre 2018

Elk van deze dieren had het recht om waardig te leven en Jostyn dacht er geen twee keer over na om ze mee te nemen. En zo verzamelde hij al die dieren in moeilijkheden die hij in zijn wijk tegenkwam. Zijn gebaar wekte veel tederheid op sociale netwerken en hij kreeg tegelijkertijd het respect en de bewondering van al zijn klasgenoten.

Advertisement

Ante la tempestad Jostyn Dilan Cabrera Ramírez del la comunidad de Ruiz Nayarit , inundada por el huracán willa. ...

Pubblicato da TRAC Sinaloa su Mercoledì 24 ottobre 2018

Een hand aanreiken naar degenen die dit het meest nodig hebben, zou een plicht moeten zijn, maar ook een actie die ieder mens diep in zijn hart zou moeten voelen. Hetzelfde geldt tegenover dieren. Ongeacht het exemplaar of de toestand waarin ze zich bevinden, moeten we ze de kans geven om waardig te blijven leven, als we de kans krijgen om iets te doen.

Goed gedaan Jostyn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt