x
Deze lieve Golden Retriever redde een…
Kinderen opvoeden zonder straf en beloningen: de voordelen van de Montessori-methode Alleenstaande moeder zijn betekent niet dat je alleen bent: je kind is de liefde van je leven

Deze lieve Golden Retriever redde een kat van de straat en behandelt hem nu alsof hij zijn pup was

13 Januari 2020 • Door Janine
13.728
Advertisement

Solidariteit en vriendelijkheid zijn eigenschappen die ook wijdverbreid zijn in het dierenrijk, dit is zeker niets nieuws - als je wat onderzoek op internet doet zul je wat verhalen vinden die dit bevestigt. Dan zijn er sommige soorten dieren die een meer uitgesproken neiging lijken te hebben dan andere voor deze wereld, bestaande uit vriendschap en hartelijkheid. Als we het bijvoorbeeld over honden hebben, springen Golden Retrievers er ongetwijfeld uit, omdat ze heel vriendelijk zijn tegenover mensen en ook tegenover andere dieren.

Deze Golden Retriever redde in feite een zwerfkatje van de straat en omdat hij dacht dat hij in gevaar was, zorgde hij voor hem zodra hij veilig was.


De video, gepubliceerd op sociale netwerken, heeft meer dan 1 miljoen views verzameld en heeft bij veel gebruikers grote bewondering gekregen. De kat liep op straat en leek bepaald niet in een goede staat te zijn toen de "vriendelijke" hond besloot hem mee te nemen. Eenmaal in veiligheid gebracht, zorgden de eigenaren van de lieve hond voor dat jonge katje, door hem eten en genegenheid te geven.

Helaas beweerde de familie dat ze het kitten niet konden houden, hoewel het steeds moeilijker wordt om de twee dieren te scheiden, die een heel sterke band hebben. Op dit moment zijn hond en kat echter onafscheidelijk en zorgen ze voor elkaar, waaruit blijkt dat ze verbonden zijn door een vriendschap die alle stereotypen overtreft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt