Een dakloze man slaagt erin om in zijn eentje alle dieren uit een brandende schuilplaats te redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Een dakloze man slaagt erin om in zijn…
Een arme boer vindt een diamant van $80.000 door het land te bewerken: nu kan hij de universiteit voor zijn kinderen betalen Deze vrouw zorgt al jaren voor verweesde olifanten: ze houden van haar als lid van de kudde

Een dakloze man slaagt erin om in zijn eentje alle dieren uit een brandende schuilplaats te redden

22 Januari 2021 • Door Janine
2.512
Advertisement

Een hond kan echt de beste vriend van de mens zijn als je weet hoe je hem moet behandelen. Een trouw en liefdevol dier dat je zal terugbetalen voor alle zorg die je aan hem hebt besteed. Keith Walker, een 53-jarige man, is een dakloze man uit Atlanta (Georgia, VS) die, ondanks dat hij niet veel van het leven heeft gehad, heeft besloten zijn tijd en liefde met dieren te delen. In het bijzonder met een Pit Bull genaamd Bravo, een lieve hond die de man elke nacht naar de opvang "W-Underdogs" bracht, met toestemming van de vrijwilligers die elke dag voor de dieren zorgden. Op een dag was Keith op weg naar de opvang om met Bravo te gaan wandelen, maar zijn aandacht werd meteen getrokken door de ongebruikelijke rook die uit de keuken van het asiel kwam.

via: CNN

Wat het toevluchtsoord was van zijn hond Bravo en andere honden en katten die van de straat waren gered, stond duidelijk in brand. Keith was erg bang, maar tegelijkertijd dacht hij niet twee keer na om te doen wat hij dacht dat juist was: het gebouw binnengaan om de arme wezens te redden die vastzaten. Keith slaagde er dankzij zijn moed in om zes honden en tien katten te redden, oftewel alle dieren die op dat moment in het asiel aanwezig waren.

De man vertelde over zijn gebaar met de volgende woorden: "Ik was ontzettend zenuwachtig, ik geef het toe. Ik was echt bang om (het gebouw) binnen te gaan met al die rook. Maar God moet me daar geplaatst hebben om die dieren te redden. Als je van een hond houdt, kun je van iedereen in de wereld houden. Mijn hond is mijn beste vriend en ik zou hier niet zijn zonder hem, dus ik wist dat ik ook alle andere honden moest redden."

Advertisement

Gracie Hamlin, president van de opvang "W-Underdogs", wilde Keith publiekelijk bedanken en noemde hem zijn "beschermengel". Hoewel de opvang niet helemaal is afgebrand, is het op geen enkele manier meer bewoonbaar of bruikbaar, maar gelukkig was een overplaatsing van alle dieren naar een nieuwe structuur al gepland, tevens in Atlanta. Voor Keith werd een inzamelingsactie geopend, als dank en hulp, na het ongelooflijke gebaar. Keith heeft echter elke vorm van "beloning" geweigerd, en herhaalde dat zijn gebaar absoluut natuurlijk was.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt