2 jaar lang liet deze jongen zijn haar groeien om pruiken te maken voor kinderen met kanker - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
2 jaar lang liet deze jongen zijn haar…
Dit kalf werd geboren met een hartvormige vlek op het hoofd op Valentijnsdag Loyaal en eeuwig ambitieus, degenen geboren onder het teken van Schorpioen drukken altijd hun stempel af

2 jaar lang liet deze jongen zijn haar groeien om pruiken te maken voor kinderen met kanker

Door Janine
1.556
Advertisement

Er zijn veel ouders, over de hele wereld, die er alles aan doen om hun kinderen positieve waarden te geven en hen aan te moedigen zich op de beste manier te gedragen. De voldoening dat ze hierin zijn geslaagd, is altijd geweldig, maar er is een nog groter geluk voor vaders en moeders: dat ze hun kind spontaan het initiatief zien nemen om iets buitengewoons te doen.

Zoals gebeurde met Thomas Moore, een 10-jarige jongen uit Maryland (Verenigde Staten) die beroemd werd vanwege zijn fantastische gebaar, dat enige troost gaf aan kinderen in moeilijkheden.

Het begon allemaal toen Thomas op een dag zijn moeder een video zag kijken over een 5-jarig meisje dat aan kanker leed en al haar haar had verloren als gevolg van chemotherapie. Thomas was getroffen en ontroerd door dat verhaal en besloot dat hij iets moest doen om het kleine meisje te helpen.

Zonder er langer over na te denken, liet hij zijn haar groeien, vastbesloten het niet te knippen totdat het lang genoeg was om pruiken van te maken die hij niet alleen aan het meisje, maar ook aan andere leeftijdsgenoten met kanker kon geven. Dus begon Thomas zijn haar te verzorgen, om het sterk en gezond te houden en prachtig en dik haar te ontwikkelen in "afro" -stijl.

Een gebaar dat de goedkeuring en voortdurende steun van zijn familie vond, erg blij met wat de kleine jongen aan het doen was. Na 2 jaar was het tijd voor Thomas om zijn haar te knippen en tante Amber maakte van de gelegenheid gebruik om zijn verhaal en het prachtige gebaar aan iedereen kenbaar te maken. De lokken van deze jongen zijn namelijk gedoneerd om pruiken te maken voor kleine kankerpatiënten.

De bekendheid van deze jongen is zo groot geworden dat het de wereld rond is gegaan, en veel mensen hebben hem gecomplimenteerd. We kunnen ons er alleen maar bij aansluiten en deze kleine altruïstische jongen complimenteren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt