Een 91-jarige man schrijft zich in bij de sportschool: maanden later beloont het management hem voor zijn vasthoudendheid en wilskracht - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 91-jarige man schrijft zich in bij…
Deze arme in de steek gelaten hond wachtte elke dag op zijn familie in het portiek Deze 5-jarige jongen redde zijn hele familie doordat hij brand rook in huis

Een 91-jarige man schrijft zich in bij de sportschool: maanden later beloont het management hem voor zijn vasthoudendheid en wilskracht

Door Janine
3.010
Advertisement

Stel je voor dat je in je vertrouwde sportschool bent en je ziet een opgewekte 91-jarige man die, alsof het niets is, begint te trainen, ondanks zijn leeftijd. Je zou versteld staan, net zoals aanvankelijk de trouwe klanten van sportschool Anytime Fitness in de stad Semmes in Alabama, toen ze de 91-jarige Lloyd Black zagen binnenlopen op zoek naar een programma met lichamelijke oefeningen die geschikt zijn voor zijn leeftijd en zijn mogelijkheden.

via: TODAY

Lloyd merkte dat de huishoudelijke klusjes hem de laatste tijd erg moe maakten, net zoals wanneer hij op straat liep en hij kortademig was, dus besloot hij om zich tot ieders verbazing in te schrijven bij de sportschool Anytime Fitness in Semmes. Wat de klanten het meest verbaasde was niet zijn leeftijd, maar het feit dat hij elke dag naar de sportschool kwam met dezelfde werkkleding die hij gebruikte voor zijn huishoudelijke activiteiten!

De reden waarom Lloyd Black een overall in de sportschool draagt, zowel in de winter als in de zomer? Dit is zijn antwoord: "De reden dat ik het draag is heel eenvoudig: ik heb smalle heupen [...] Als ik te actief word, heb ik moeite mijn broek omhoog te houden!"

Lloyd begon eerst met de loopband en verbeterde vervolgens zijn cardiovasculaire prestaties door gewichten te heffen en ook oefeningen voor de benen en armen te doen!

Advertisement

Na verloop van tijd begon de vasthoudendheid van de 91-jarige Lloyd ook andere mensen te inspireren naar de sportschool te gaan, tot januari 2020, toen Anytime Fitness-directrice Ashley Seaman hem een certificaat als "beste sportschoollid van 2020" toekende.

Een mooie mijlpaal voor Lloyd Black, een 91-jarige die, ondanks zijn eerbiedwaardige leeftijd, niet stopte met zichzelf en zijn welzijn op te geven. Zoals het oude gezegde luidt... "Mens sana in corpore sana"!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt