Een echtpaar heeft een supergezin gesticht: ze hebben 16 kinderen en thuis weten ze niet wat “normaal” is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een echtpaar heeft een supergezin gesticht:…
Het kind omhelst de koerier die hem de pizza bracht zonder te weten dat de man onlangs zijn dochter had verloren Deze jongen huurde een reclamebord om iedereen op de hoogte te stellen van de verjaardag van zijn hond

Een echtpaar heeft een supergezin gesticht: ze hebben 16 kinderen en thuis weten ze niet wat “normaal” is

Door Janine
37.336
Advertisement

Er zijn vrouwen die de wens voelen om snel moeder te worden en anderen die in plaats daarvan wachten op het moment dat volgens hen geschikter lijkt om een kind op de wereld te zetten en voor een ander levend wezen te zorgen. Er bestaat geen goed of fout, het is gewoon een kwestie van weten wat je uit het leven wilt halen. Lyette Reback moet er al van overtuigd zijn geweest voordat ze 20 werd (complimenten aan het meisje!), toen ze, op 19-jarige leeftijd, haar toekomstige echtgenoot David Kay ontmoette en al na 10 dagen besloot met hem te trouwen. Na twee jaar was Reback zwanger van haar eerste dochter en ze had niets anders kunnen wensen. Vandaag is ze 44 jaar oud en heeft 16 kinderen: 11 biologische en 5 geadopteerd... een super gezin!

via: Dailymail

Als sommige moeders hysterisch worden om voor 2 kinderen te zorgen, stel je het stressniveau dan voor van Lyette Reback die er 16 heeft grootgebracht: Daly Kay, 21, Ryli, 20, Bliss, 19, Kemper, 17, Glory, 15, Trinity, 13, Liberty, 11, Sojourner, 8, Victory, 6, Verity, 4, Courson, 12, Judson, 10, Shepherd, 10, Ransom, 8, Stone, 5 en Vaugh, 2. Een prachtig stel!

Volgens het echtpaar geeft het gezin ongeveer $650 per week uit aan eten, dat ze in een groothandel kopen. Hoewel het opvoeden van kinderen als een geweldige kans kan worden beschouwd - zo moeten Lyette en haar man David tenminste hebben gedacht - is het een keuze die ongetwijfeld zowel kosten als verantwoordelijkheden met zich meebrengt.

Het gezin van Lyette is zo groot dat als ze samen weg willen, een busje moeten nemen! Stel je eens voor hoe het zou kunnen zijn om te gaan winkelen.

Lyette beseft dat zij en haar man een extreme keuze van levensstijl hebben gemaakt die niet iedereen zou maken. Desondanks is het echtpaar buitengewoon blij met hun keuzes en hun successen; zoals de vrouw zelf zegt: "We hadden het niet anders kunnen doen".

Advertisement

Na 26 jaar huwelijk, 16 kinderen en 5 honden had Lyette niet gelukkiger kunnen zijn.

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt