Loki, de enorme Duitse herder die voor het kleine meisje zorgt alsof ze zijn kleine zusje is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Loki, de enorme Duitse herder die voor…
Omar, het exemplaar van een Maine Coon met een wereldrecord van 120 centimeter lang Ondanks vermoeidheid na het werk, stopt deze verpleegster op straat om de wonden van een dakloze te genezen

Loki, de enorme Duitse herder die voor het kleine meisje zorgt alsof ze zijn kleine zusje is

Door Janine
4.671
Advertisement

De reus en het meisje. Dit komt als eerste bij je op als je naar de foto’s van Loki en Tallulah kijkt. Dit zijn geen personages uit een tekenfilm, noch een kinderverhaal, maar twee figuren van vlees en bloed... Om precies te zijn, hebben we het over een prachtig exemplaar van een Duitse herder en zijn beste vriendin, het kleine meisje uit huize Symes, onafscheidelijke vrienden.

De twee zijn de hoofdrolspelers van vele avonturen, in huis en daarbuiten, er is zelfs een Instagram-pagina gewijd aan de enorme Duitse herder, waarvan de foto's regelmatig worden gedeeld. In de bio van het account staat dat Tallulah Loki's “menselijke dier" is, en we zijn het daar helemaal mee eens!

Als je de foto's van dit stel bekijkt, besef je dat ze een heel speciale relatie hebben opgebouwd. Honden en kinderen zijn immers in staat om een empathie te ontwikkelen die vaak echt uniek is. Beide zijn buitengewoon nieuwsgierig en speels, en daarom is het logisch dat ze elkaar leuk vinden.

Honden hebben ook een groot beschermend instinct waardoor ze de kinderen waar ze mee in contact komen in de gaten houden. Dat geldt ook voor Loki die, sinds Tallulah in de familie kwam, haar nog geen seconde uit het oog heeft verloren. Hij is een soort "lijfwacht" voor haar, en hij mist nooit een kans om haar aan het lachen te maken of te verrassen met zijn spelletjes en uitingen van genegenheid.

Advertisement

Ondanks dat hij nu groot is, is deze geweldige Duitse herder van binnen altijd een pup gebleven, en dit heeft het kind geholpen om op te groeien met een prachtig en goed gezelschap aan haar zijde. Het mooie karakter van de hond betekende dat de ouders meer en meer overtuigd waren van hoe waardevol het voor Tallulah kon zijn, hoewel ze in het begin een beetje bezorgd waren, juist vanwege de grote omvang van Loki.

Deze hond is er echter altijd, klaar om zich met het kleine meisje te gedragen alsof hij een tweede vader of een oudere broer is. En het lijkt net of de Symes twee kinderen hebben, kijkend naar de foto's die Tallulah en Loki weergeven die op alle mogelijke manieren plezier hebben.

Het meisje is nooit bang geweest voor de Duitse herder, nog geen moment: misschien omdat deze prachtige dieren, zelfs al kunnen ze niet praten, erin slagen om kostbare emoties en gevoelens terug te geven aan ons mensen, zoals niemand anders kan...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt