Het kind omhelst de koerier die hem de pizza bracht zonder te weten dat de man onlangs zijn dochter had verloren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het kind omhelst de koerier die hem…
Elegantie is een manier om mensen te respecteren, niet om te weten hoe je je moet kleden Een echtpaar heeft een supergezin gesticht: ze hebben 16 kinderen en thuis weten ze niet wat “normaal” is

Het kind omhelst de koerier die hem de pizza bracht zonder te weten dat de man onlangs zijn dochter had verloren

Door Janine
67.504
Advertisement

Tegenwoordig is vriendelijkheid een zeldzaam en waardevol bezit, dat moet worden gekoesterd en moet worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Het zijn precies die onbaatzuchtige daden van vriendelijkheid die “de wereld redden”, waardoor het een betere plek wordt om te wonen. Juist vanwege zijn zeldzaamheid en schoonheid, is vriendelijkheid nieuws; het is daarom niet verwonderlijk dat de video van een kind dat de pizzabezorger omhelst, die onlangs zijn dochter heeft verloren, het web rond gaat en waarderingen en shares op elk sociaal netwerk verzamelt. We kunnen nooit zeker weten wat sommige mensen echt doormaken, misschien zien we elkaar elke dag, maar zijn we niet bevriend; dit maakt allemaal niet uit, want het belangrijkste is vriendelijk te zijn - het is vriendelijkheid wat we nodig hebben.

foto: NBC 10 News

Het moment was zo teder dat de moeder van de kleine Cohen, slechts 2 jaar oud, de scène met haar mobiele telefoon wilde fotograferen. “De pizzaman" is geïdentificeerd als Ryan Catterson, die om 7 uur 's avonds bij Lindsey Sheely thuiskwam om de pizza's te bezorgen. Terwijl Lindsey de deur opende, op het punt om haar bestelling te ontvangen, rende haar zoon Cohen (een 2-jarige jongen) voor haar uit om de bezorger te verwelkomen met een vriendelijke en troostende knuffel.

De familie was zich er absoluut niet van bewust dat de arme man zijn dochter slechts een week eerder had verloren en ze wisten niet hoeveel pijn hij kon voelen. Ryan voegde Lindsey toe aan Facebook nadat de vrouw de video op het bekende sociale netwerk plaatste. En dat is waar de vrouw te weten kwam hoeveel dat gebaar destijds voor Ryan betekende.

"Die knuffel waarvan we dachten dat het gewoon een leuk en grappig gebaar was, betekende in werkelijkheid veel meer voor Ryan. Toen ik het wist, kon ik niet geloven dat de man het meest verwoestende ooit in het leven van een ouder doormaakte en die toch zijn leven voortzette. Zijn leven moest doorgaan, en hij moest nog steeds werken als pizzabezorger. Je weet nooit wat mensen doormaken," zei Lindsey.

Het gebaar van de kleine Cohen hielp Ryan en zijn gezin in een moeilijke tijd. Nadat de video viral was geworden, kon Ryan zijn trieste verhaal vertellen; in reactie daarop organiseerde het web een inzamelingsactie om de begrafenis van de jonge dochter van Ryan te betalen, die vroegtijdig overleed.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt