Deze motorrijders begeleiden misbruikte kinderen naar de rechtbank om hen zich veilig te laten voelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze motorrijders begeleiden misbruikte…
Een expert in webbeveiliging legt in 5 punten uit waarom we geen foto's van kinderen op internet zouden moeten publiceren Elke dag loopt de conciërge enkele kilometers te voet om naar zijn werk te gaan: de school zamelt geld in om een auto voor hem te kopen

Deze motorrijders begeleiden misbruikte kinderen naar de rechtbank om hen zich veilig te laten voelen

Door Janine
11.786
Advertisement

Er zijn dingen die een kind nooit zou mogen overkomen, maar die helaas de realiteit zijn van zeer trieste episodes waar veel minderjarigen mee te maken hebben en die ze zich een leven lang zullen herinneren. We hebben het over misbruik, beangstigende en moeilijke situaties die lang duren om te herstellen.

In deze gevallen zijn de nabijheid en ondersteuning die de kleine slachtoffers kunnen krijgen van fundamenteel belang, zowel voor hun heden als voor hun toekomst. Stel je voor dat je een kind bent dat het slachtoffer is geworden van geweld en dat je voor de rechtbank moet verschijnen met de persoon die de misdaden heeft begaan: het zou zeker geen prettige situatie zijn. Een groep groothartige motorrijders heeft echter besloten om iets moois en nuttigs te doen om veel kinderen in dergelijke contexten te helpen.

via: Huffpost

Ze maken deel uit van de Bikers Against Child Abuse, oftewel "Motorrijders tegen kindermishandeling", een internationale groep die bestaat uit flinke bikers die, ondanks hun uiterlijk, een heel zacht hart hebben. Het zijn mannen en vrouwen die eenvoudigweg besloten hebben de angsten en zorgen van mishandelde kinderen te verlichten.

Hoe? Door de eenvoudigste dingen te doen die je kunt doen: troost bieden. En in hun geval zijn fysiek comfort en massale aanwezigheid voldoende om de kinderen zich beter beschermd en veilig te laten voelen op een delicaat moment zoals dat van het verhoor. Dus wanneer een minderjarige naar de rechter moet, wordt deze door een grote groep motorrijders begeleidt, die met hun zwaargebouwde uiterlijk veiligheid inboezemen en het kind kracht geven om te spreken ondanks de angst.

Advertisement

Maar fysieke ondersteuning is niet het enige dat de bikers van deze vereniging bieden aan minderjarigen. Met de mannen en vrouwen die er deel van uitmaken, kunnen kinderen ook praten en elkaar confronteren, alsof ze oprechte vrienden zijn, mensen tegen wie ze alles kunnen zeggen en op wie ze kunnen rekenen. In de projecten die de BACA-vereniging uitvoert, wordt dan ook voorzien dat de kleine slachtoffers van misbruik een speciaal motorjack krijgen, evenals de mogelijkheid om spannende motorritten te maken met deze centauren met een gouden hart.

Staten Island, NY 100 Mile Ride NewYork.bacaworld.org for more info

Pubblicato da Bikers Against Child Abuse International su Mercoledì 29 maggio 2019

Kortom: dankzij deze motorrijders die alleen maar ogenschijnlijk hard en niet erg sentimenteel zijn, worden de kinderen die door slachtoffers zijn misbruikt vechters, protagonisten van een hervonden sereniteit in een zeer nuttig pad van herstel. Bikers geven ze de kracht terug die ze nodig hebben om te groeien als nieuwe en zelfbewuste mensen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt