Sinds hun menselijke vriendin zwanger is, hebben deze twee honden haar geen moment uit het oog verloren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Sinds hun menselijke vriendin zwanger…
Paniek rond het Coronavirus: een raadslid fotografeert bakken vol met vers voedsel dat in de vuilnisbak wordt gegooid De vader van het meisje komt niet opdagen bij de vader-dochterdans: haar broer besluit haar te vergezellen om haar gelukkig te maken

Sinds hun menselijke vriendin zwanger is, hebben deze twee honden haar geen moment uit het oog verloren

Door Janine
2.675
Advertisement

We zullen nooit genoeg krijgen van het vertellen van verhalen die laten zien hoeveel en hoe onze honden van ons kunnen houden en zichzelf geliefd kunnen maken voor de fantastische wezens die ze zijn. Trouwe vrienden, levenslange metgezellen, altijd klaar om ons op te vrolijken, ook alleen met hun aanwezigheid, zonder er teveel voor terug te vragen: zo zijn deze dieren, en je kunt er zeker van zijn dat er momenten zullen zijn dat ze je beter zullen begrijpen dan wie dan ook, een band van empathie zullen creëren die gewoonweg uniek is.

Jess Christoffers, een Amerikaanse vrouw, weet dat, die sinds haar zwangerschap twee heel bijzondere wezens aan haar zijde heeft die voor haar zorgen en haar geen moment uit het oog verliezen.

Rocky en Diogee wisten dat hun menselijke vriendin Jess iets bijzonders overkwam. En niet alleen omdat haar buik in de loop van de maanden is gegroeid om het kind te huisvesten, maar omdat een hond voor deze dingen een echt "zesde zintuig" heeft.

Het beschermende en ouderlijke instinct van deze dieren lijkt in feite erg veel op dat van een mens, en voegt er nog iets aan toe dankzij hun trouw en loyaliteit. Sinds Jess zwanger is, hebben Rocky en Diogee nooit een kans gemist om op haar buik te rusten. Vooral Rocky verliest de vrouw geen moment uit het oog, zelfs niet als ze haar vriend begroet, iets wat ze deed vóór de zwangerschap.

En naarmate de bevalling nadert, hebben deze twee prachtige honden hun aandacht voor hun menselijke vriendin geïntensiveerd. Diogee wijdde zich zelfs aan het "bewaken" van het huis vanuit de ramen, met de bedoeling zijn baasje te beschermen. Diogee en Rocky zijn echt afgestemd op Jess: ze begrijpen haar stemmingswisselingen en doen er alles aan om haar geliefd te doen voelen.

Advertisement

Een verhaal dat wederom laat zien hoe honden ons op pure en verrassende manieren liefde kunnen geven: deze twee honden zullen zeker perfecte vrienden zijn voor de baby van Jess!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt