Aan alle vaders die hun kinderen met liefde hebben opgevoed, zelfs als ze niet hun kinderen waren: hartelijk bedankt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Aan alle vaders die hun kinderen met…
Een vrouw fotografeert een agent terwijl ze schattige selfies maakt met haar politiehond Een jongen nodigt zijn blinde vriendin uit voor het bal door zijn verzoek in braille met chocolaatjes te “schrijven”

Aan alle vaders die hun kinderen met liefde hebben opgevoed, zelfs als ze niet hun kinderen waren: hartelijk bedankt

08 Maart 2020 • Door Janine
2.352
Advertisement

De rol van vader spelen is geen eenvoudige taak, en al helemaal niet als de kinderen met wie je de rest van je leven zult delen geen bloed van jouw bloed zijn. Deze ongelooflijke daad van liefde verdient erkenning vanwege zijn puurheid en voor het niveau van liefde dat het vereist; wanneer een man accepteert een kind op te voeden dat niet van hem is, maar doet alsof hij het wel was, geeft hij zijn liefde om het plezier om het te geven en niet uit verplichting.

Gelukkig komt voor veel kinderen die in de steek zijn gelaten door zeer nalatige biologische vaders of vaders die de rol van het vaderschap niet willen uitoefenen, een speciaal iemand in het leven van de moeder, bereid om alle verwachtingen te overtreffen en hun ouder te worden, ook al heb je een verschillend DNA. En hoewel er geen bloedband tussen hen is, is de relatie die ze creëren soms ongeëvenaard.

Deze relatie groeit door de jaren heen, met elk resultaat en einddoel van hun kinderen, met elk doelpunt gescoord tijdens de voetbalwedstrijd met vrienden, met elke vaderdag samen gevierd; voor hen wordt deze nieuwe "baan" hun favoriete tijdverdrijf en er zal nooit iets gebeuren dat hen kan afleiden van het zorgen voor deze echte kinderen van de ziel.

foto: Needpix

Deze woorden zijn voor iedereen die het leven van deze kleintjes en hun moeders heeft gered. Voor al diegenen die, hoewel niet hun verantwoordelijkheid, het met alle liefde van de wereld hebben overgenomen. Voor degenen die, wat er ook gebeurt, zich volledig bewust zijn dat bloedverwantschap niet belangrijk is. Voor degenen die hebben besloten om op een andere manier ouders te worden.

Voor die vaders die niet jaloers hoeven te zijn op die verbonden door biologische verwantschap, zeggen we dank je, en omhelzen hen, we vieren ze elke dag van het jaar voor hun enorme liefde die ze geven aan hun geadopteerde kinderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt