Twee onafscheidelijke honden zoeken een gezin: het zusje is doof en bijna blind, terwijl haar broer haar gids is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Twee onafscheidelijke honden zoeken…
5 voordelen van knoflook, een plant met antibacteriële en voedende eigenschappen die goed voor onze gezondheid is Na 4 operaties zette een klein meisje met cerebrale parese haar eerste stappen alleen, tegen alle verwachtingen in

Twee onafscheidelijke honden zoeken een gezin: het zusje is doof en bijna blind, terwijl haar broer haar gids is

Door Janine
10.303
Advertisement

Ook in de dierenwereld zijn er voorbeelden van solidariteit en wederzijdse genegenheid die soms zwaarder wegen dan de gebaren en acties waartoe wij mensen in staat zijn. Deze twee honden zien eruit als een willekeurig stel, maar voor een iets attenter oog is het duidelijk dat de hond een probleem heeft dat haar belet om haar leven volledig te leven: ze is doof en bijna volledig blind. Haar naam is Star, terwijl haar kleine broertje Denver heet; deze laatste helpt haar bij elke dagelijkse actie en toont haar al zijn steun en moed. Alleen dankzij Denver kan Star als elke andere hond leven.

Deze twee prachtige 3 maanden oude puppy's kwamen na een stormachtige start aan in het opvangcentrum van Helen Woodward Animal Center, een start die ze voor altijd had kunnen markeren. Het zou echt mis zijn gegaan als een paar onbekenden niet hadden opgemerkt dat 6 pups samen met hun moeder waren achtergelaten in een afgelegen en landelijk gebied van Louisiana. Het stel zorgde voor alle honden totdat ze weer op krachten waren gekomen, waarna ze ze aan een opvangcentrum toevertrouwden.

Eenmaal veilig aangekomen bij de HWAC-opvang in San Diego (VS), werden alle puppy's geadopteerd behalve Denver en Star. Jammer dat deze twee onafscheidelijke vrienden niet in aanmerking werden genomen voor een dubbele adoptie!

Denver is letterlijk de gids voor Star: hij speelt met haar en helpt haar wanneer hij denkt dat zijn zusje zich verloren voelt. Wanneer Star op een nieuwe en onontdekte plek aankomt, begint ze langzaam te lopen, waarbij ze het ene pootje voor het andere zet en het territorium in kaart brengt. Denver volgt haar altijd met een waakzaam oog en staat klaar om haar te ondersteunen voor het geval ze hulp nodig heeft.

Advertisement

Broer en zus hebben een heel speciale band gecreëerd: twee onafscheidelijke honden die, hopelijk, een liefhebbend gezin kunnen vinden die zo snel mogelijk voor hen kunnen zorgen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt