Twee politieagenten moeten wel even stoppen wanneer ze een hond een auto op de stoep zien “besturen” - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Twee politieagenten moeten wel even…
Deze 73-jarige vrouw had overgewicht, maar na de yogalessen van haar dochter verloor ze meer dan 50 kg Een 2-jarige jongen

Twee politieagenten moeten wel even stoppen wanneer ze een hond een auto op de stoep zien “besturen”

Door Janine
35.781
Advertisement

De mooiste en meest gedenkwaardige ontmoetingen in het leven zijn vaak degene die we niet verwachten. Het is op die momenten dat gebeurtenissen plaatsvinden of we situaties ervaren die zo onverwacht zijn dat ze zelfs na enige tijd komisch zijn, als we erover praten om ze te herinneren.

Dat weten twee Australische politieagenten goed, die tijdens een normale patrouille een scène tegenkwamen die, als we het ongewoon zouden noemen, een understatement is, zo één die twee keer moet worden geobserveerd om beter te worden begrepen.

via: Herald Sun

Stel je de situatie eens voor: je bent politieagent en je doet je plicht, terwijl je met de auto in een buitenwijk patrouilleert, terwijl je plotseling langs de weg een auto met een heel speciale chauffeur ziet… Waarom? Simpel: omdat het een hond is!

We maken geen grapje; de foto's zijn duidelijk: dit is wat er werkelijk is gebeurd met agent Lynda Giblett en haar collega in Heidelberg West, ongeveer 10 km van het centrum van Melbourne. Een hond genaamd Buddy maakte met zijn rit hun dag echt speciaal.

Geen wandeling en geen riem voor hem: zijn baas liet hem in een elektrische auto zitten, het soort waarmee kinderen spelen, compleet met stuur en realistische details. De speelgoedauto werd op afstand door hem bediend, en juist dit detail maakte de scène eerder realistisch en extravagant. De hond leek in feite echt volledig zelfstandig met de auto door de straten van de buitenwijk te “rijden”.

Ongelooflijk, de agenten stopten om een kijkje te nemen om erachter te komen, van zijn menselijke vriend, dat Buddy een oude hond is en lijdt aan doofheid en zichtproblemen. Om deze reden zorgde zijn eigenaar ervoor dat hij toch kon genieten van de frisse lucht en alle voordelen die alleen een ritje in de buitenlucht kunnen opleveren, ook voor onze trouwe viervoeters.

Advertisement

Natuurlijk: de hond had geen "rijbewijs" om op straat te "rijden", maar dit stelde de politieagenten niet teleur, die op zijn zachtst gezegd een gedenkwaardig moment beleefden, ontroerd door een schattig en tegelijkertijd ontroerend tafereel. We hopen dat Buddy altijd een zorgzame eigenaar aan zijn zijde zal hebben, en om vele heerlijke "wandelingen" te kunnen blijven maken, zoals degene die hem over de hele wereld beroemd heeft gemaakt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt