Er wordt aangekondigd dat er een zojuist geadopteerd meisje in het vliegtuig zit: alle passagiers feliciteren de nieuwe ouders - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Er wordt aangekondigd dat er een zojuist…
17 scènes uit het dagelijkse leven die alleen onze huisdieren kunnen opvrolijken 5 voordelen van knoflook, een plant met antibacteriële en voedende eigenschappen die goed voor onze gezondheid is

Er wordt aangekondigd dat er een zojuist geadopteerd meisje in het vliegtuig zit: alle passagiers feliciteren de nieuwe ouders

Door Janine
3.868
Advertisement

Jarenlang probeerde dit jonge stel een kind te krijgen, maar helaas zonder resultaat. Nu, eindelijk, kunnen de nieuwe mamma en pappa ontspannen bij het idee om naar huis te gaan met een bundeltje van 8 dagen oud in hun armen. Caren en Dustin besloten uiteindelijk een meisje uit Colorado te adopteren en haar deel uit te laten maken van hun gezin in Californië. Op hun terugvlucht kreeg het paar een onverwachte golf van genegenheid van de stewardessen en passagiers in het vliegtuig.

via: Twitter
foto: Twitter

Dustin en Caren hadden net een moeilijke week doorgebracht, vlak voor hun reis naar huis, vergezeld van 4 grote tassen en een klein bundeltje - hun pas geadopteerde dochter! Halverwege de reis werd het kleine meisje wakker en begon onrustig te worden, waarschijnlijk vanwege de luier die verschoond moest worden. De stewardessen boden Caren onmiddellijk de juiste ondersteuning, waardoor ze een tafel achterin het vliegtuig mocht gebruiken. Eenmaal terug op haar stoel complimenteerde een passagier het jonge paar en wilde weten waarom ze met zo'n klein meisje vlogen. Dustin vertelde hen het verhaal over de adoptie, en ontving complimenten en advies van een aantal passagiers.

foto: Twitter

Vervolgens vroeg een andere stewardess het stel beleefd naar de omstandigheden die ertoe leidden om met zo'n klein meisje te vliegen. Dustin en Caren legden het verhaal van de adoptie nogmaals uit, zonder er teveel gewicht aan te geven. Maar op dat moment kwam er een aankondiging uit de intercom die de aanwezigheid van een heel speciale gast aan boord van het vliegtuig verklaarde: de dochter van Caren en Dustin!

Daarna kondigde de stewardess aan dat ze onder de reizigers pen en papier zou laten rondgaan, zodat passagiers een herinnering en een wens aan het gelukkige paar konden achterlaten.

Advertisement
foto: Twitter

De stewardessen, Jenny en Bobby, verzamelden ongeveer 60 vellen papier met adviezen of een speciale zin erop geschreven. "Geniet van elk moment. Alles gaat zo snel..!" of “Ga ook 's avonds uit" - kortom allemaal nuttige en oprechte adviezen van degenen die er ervaring mee hebben!

Het echtpaar vroeg de stewardessen de reden voor dat gebaar en al die vriendelijkheid. Als antwoord hierop antwoordden de stewardessen dat ze vele jaren eerder, toen ze net waren getrouwd, dezelfde behandeling ontvingen; nu wilden ze dezelfde vriendelijkheid overbrengen die zij jaren geleden hadden ontvangen.

foto: Twitter

In een periode waarin je alleen maar slecht nieuws in de kranten leest en op het nieuws op tv hoort, is dergelijk nieuws bemoedigend en verwarmt het de ziel van velen. Uiteraard Dustin en Caren, die ervoor kozen deze ervaring met iedereen te delen, door het verhaal op Twitter te publiceren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt