Een man die echt van je houdt, moet je laten stralen en geen onzekerheden bezorgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man die echt van je houdt, moet…
Hij verbergt de symptomen van het coronavirus om de operatie aan zijn neus niet uit te stellen: nu riskeert hij 12 jaar gevangenisstraf Coronavirus: de voorraad ventielen voor beademingsapparaten raakte op, maar een ingenieur vond een manier om ze in 3D af te drukken

Een man die echt van je houdt, moet je laten stralen en geen onzekerheden bezorgen

18 Maart 2020 • Door Janine
2.288
Advertisement

Weet je wat de sleutel is tot een gezonde en langdurige liefdesrelatie? Het ontbreken van twijfels tussen de twee partners. En nee, niet omdat men in het leven niet noodzakelijkerwijs mag twijfelen, het is een typisch menselijk gevoel en houding, maar omdat er in een paar waar een absoluut wederzijds vertrouwen moet zijn, geen ruimte mag zijn voor twijfel en schaduwen. Als je een relatie vol twijfels en onzekerheden ervaart, denk dan goed na.

foto: Flickr

Een man moet een aura van veiligheid en loyaliteit uitstralen aan de vrouw van wie hij houdt, hoe dan ook. Onnodig om het je af te vragen, wanneer er een zeer sterk gevoel is tussen twee mensen, is vertrouwen de hoogste en meest heilige waarde die bij het paar kan worden gecreëerd; als je ziet dat de relatie in de loop van de tijd altijd wordt gekenmerkt door discussies, ruzies en veel misverstanden, is dit het moment waarop je jezelf moet afvragen of die persoon echt de moeite waard is.

We weten dat twijfel andere twijfel en onzekerheid veroorzaakt, maar op deze manier doorgaan is niet alleen niet goed voor het leven van een paar, maar ook voor jou die deze momenten van grote onzekerheid ervaart.

foto: Pxhere

Een man moet veiligheid inboezemen en geen twijfel, hij moet weten hoe hij je moet omhelzen en je met deze omhelzing alle bescherming geven die in deze wereld bestaat; er kan geen liefdesrelatie zijn die wordt gekenmerkt door twijfels; dit betekent dat je een volwassen man verdient die zeker is van wat hij wil en die hier zonder angst en zonder aarzeling voor vecht.

Geen twijfels meer, angsten, constant in onzekerheid leven, je verdient een liefde vol sereniteit, wederzijds vertrouwen, dagelijks geluk. Je verdient deze wereld en meer, voor de liefde. Eindelijk een echte liefde.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt