De hond rent weg terwijl het gezin de stad uit is, maar gelukkig redt een koerier hem en brengt hem naar huis - BekijkDezeVideo.nl
x
De hond rent weg terwijl het gezin de…
15 ontroerende foto’s die beter dan woorden de prachtige band tussen ouders en kinderen laten zien Man en vrouw vinden hun eerste foto samen terug en maken hem 50 jaar later opnieuw

De hond rent weg terwijl het gezin de stad uit is, maar gelukkig redt een koerier hem en brengt hem naar huis

10 Maart 2020 • Door Janine
9.994
Advertisement

Wanneer je een huisdier hebt, is het normaal dat je er zo gehecht aan raakt dat je het als een gezinslid beschouwt. Als zodanig is het ook normaal om je zorgen te maken als je huisdier ziek wordt of spoorloos verdwijnt: een verloren hond of kat kan een bron van langdurige pijn zijn voor degenen die, net als Lisa Menzies, plotseling hun huisdier kwijt zijn. De Golden Retriever, Catcher, was de weg kwijt zonder terug naar huis te kunnen; het gebeurde terwijl Liza en haar familie niet in de stad waren. In die periode was het gezin bezig met het renoveren van hun huis en blijkbaar moet Catcher zijn weggelopen door een werknemer die de voordeur niet goed had gesloten. Ondanks de pijn van het verlies, heeft het verhaal van Catcher een gelukkig einde en dit is allemaal de verdienste van een koerier van FedEx, die hem veilig thuis bracht.


Voor de man, een koerier van FedEx, was het een heel speciale levering: bijna 30 kg pure liefde, gelukkig en kwispelend!

De beveiligingscamera's hebben de tedere scène vastgelegd waarin de man de lieve Golden Retriever in zijn armen draagt, eindelijk veilig en op het punt om herenigd te worden met zijn familie. Liza, het baasje van Cacher, ontroerde zich toen ze de opname bekeek - de vrouw had het ergste gedacht voor haar geliefde hond.

Gelukkig is alles uiteindelijk goed afgelopen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt