Een oma van 103 jaar geneest van Covid-19 en viert het met een ijskoud biertje - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een oma van 103 jaar geneest van Covid-19…
Een meisje adopteert een zieke hond zodat hij de laatste dagen in vrede kan doorbrengen: hij lijkt met zijn ogen “dankjewel” te zeggen Een banketbakkerij maakt de

Een oma van 103 jaar geneest van Covid-19 en viert het met een ijskoud biertje

Door Janine
2.427
Advertisement

De schaduw van het Coronavirus ligt op de loer, vooral voor 65-plussers, die dat deel van de bevolking vormen dat het meeste risico loopt. In verschillende landen zijn min of meer effectieve beperkende maatregelen genomen, maar we weten nog steeds niet wanneer het mogelijk zal zijn om weer vrij rond te lopen door de straten van de stad, zonder handschoenen en maskers te gebruiken. Het zijn vooral de ouderen die onder de gevolgen van het virus lijden, die vaak een onderliggende ziekte hebben die hen verder verzwakt. Gelukkig zijn niet alle verhalen over zeer oude mensen tragisch: Jennie Stejna is een 103-jarige vrouw die Covid-19 versloeg en haar herstel vierde met een lekker ijskoud biertje!

via: USA Today

Deze 103-jarige Poolse oma heeft een ongelooflijke wilskracht! Toen de koorts voor het eerst werd opgemeten in het verpleeghuis, vertoonde Jennie Stejna al de eerste symptomen van Covid, maar zelf merkte ze de ernst van dat virus niet echt op. Desalniettemin wist Jennie, omdat ze een zeer hoge leeftijd had, dat dit haar laatste gevecht zou zijn voordat ze deze wereld verliet. Dus begon ze zich mentaal voor te bereiden om afscheid te nemen van haar dierbaren.

Maar toen gebeurde het onverwachte: na 3 weken ziekte werd Stejna officieel genezen verklaard van Covid-19. Om dit in stijl en in niet mis te verstane bewoordingen te vieren, vroeg oma vriendelijk om een ​​lekker ijskoud biertje. Complimenten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt