Aan iedereen die ondanks de gezondheidsnoodsituatie gaat werken: bedankt voor wat je doet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Aan iedereen die ondanks de gezondheidsnoodsituatie…
Voedend, antioxidanten en meer: 6 voordelen van bosbessen, klein fruit maar met geweldige eigenschappen Een restaurantketen levert 1.000 maaltijden aan artsen en verplegers die tegen het Coronavirus vechten

Aan iedereen die ondanks de gezondheidsnoodsituatie gaat werken: bedankt voor wat je doet

Door Janine
2.095
Advertisement

Wanneer de hele wereld zich aanpast aan de beperkende maatregelen van de regeringen van de verschillende landen, is een van de belangrijkste gevolgen op sociaal en economisch gebied voor de bevolking de tijdelijke sluiting van alle niet-essentiële arbeidsactiviteiten, sociale afstand en quarantaine binnen het eigen huis; het Coronavirus kan en mag zich niet verspreiden. Maar met gesloten scholen en bedrijven, zijn er enkele essentiële categorieën die niet kunnen worden onderbroken.

via: Time

Al die mensen die blijven werken, zelfs tijdens een wereldwijde noodsituatie wat betreft de gezondheid, bedanken wij. Onze oprechte dank gaat vooral uit naar diegenen die nog achter de balies van een bank, een postkantoor werken, of naar medewerkers van supermarkten of apotheken en drogisterijen.

Onze dank gaat uit naar al deze categorieën werknemers die niet kunnen en mogen stoppen omdat ze werknemers zijn van essentiële diensten voor de burger, ondanks het absolute verbod om het huis niet te verlaten, niet te gaan wandelen, geen mensen te ontmoeten, behalve om essentiële redenen; zoals om boodschappen te doen, medicijnen te kopen voor mensen die griep hebben of symptomen vertonen.

foto: Pxhere

Deze werknemers moeten wel doorgaan, elke dag achter een toonbank of in contact met mensen, zij het op veilige afstand, ze riskeren de mogelijke besmetting van Covid-19 door degenen die misschien asymptomatisch zijn en niet weten dat ze een onvrijwillige drager zijn van het gevaarlijke virus dat de levens van de hele wereld overhoop heeft gehaald. Maar voor de bescherming en het welzijn van de status quo zijn ze er nog steeds, om ons dagelijks van dienst te zijn.

Dank aan iedereen die nog altijd werkt in tijden van een wereldcrisis. Voor ons.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt