Coronavirus, in Honduras moeten degenen die de avondklok schenden, een paar uur lang de straat schoonmaken - BekijkDezeVideo.nl
x
Coronavirus, in Honduras moeten degenen…
De hond blijft alleen achter omdat haar baasje in quarantaine is: een gulle buurman brengt haar elke dag eten Het tedere beeld van de man die zijn vrouw helpt haar haar te verven: ze zijn in isolatie en zijn 92 jaar oud

Coronavirus, in Honduras moeten degenen die de avondklok schenden, een paar uur lang de straat schoonmaken

06 April 2020 • Door Janine
3.409
Advertisement

Als er strenge maatregelen zijn waardoor je zoveel mogelijk thuis moet blijven, in tijden van quarantaine van een wereldwijde pandemie, waarom proberen veel mensen over de hele wereld dan op alle mogelijke manieren onder deze beperkingen uit te komen? Om te proberen de besmetting van Covid-19 te doorbreken, is het noodzakelijk dat iedereen deze regels respecteert en het huis alleen verlaat voor basisbehoeften, zoals boodschappen doen, naar de apotheek gaan enzovoort. En degenen die deze regels overtreden?

In veel westerse en oosterse landen zijn er boetes te betalen, of zelfs gevangenisstraffen als de quarantainevoorschriften worden overtreden, maar in Honduras, in Midden-Amerika, worden degenen die de quarantaine schenden door de lokale politie gemeld en gedwongen een paar uur lang de straten schoon te maken. Deze merkwaardige maatregel van "straf" en betaling van de overtreding is te zien op een video, die op Facebook is gepubliceerd door Tocoa Exclusivas.

In Honduras, om precies te zijn in Puerto Cortés, werden degenen die de “avondklok” niet respecteerden, gefilmd terwijl ze de straten van de stad van het Zuid-Amerikaanse land schoonmaakten, nadat ze een paar uur “detentie” hadden doorgebracht bij de politie. Geen geldbetalingen of maanden in de gevangenis, slechts een paar uur om de straten van de stad schoon te maken.

Een merkwaardige maatregel die ons, hoewel twijfelachtig, veel effectiever lijkt dan een gevangenisstraf of een boete voor het overtreden van de maatregelen van de huidige quarantaine.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt