Een kat wacht elke dag voor de supermarkt en vraagt voorbijgangers om voedsel voor hem te kopen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kat wacht elke dag voor de supermarkt…
8 afbeeldingen van solidariteit en vriendelijkheid die nuttig zijn om het moreel te verhogen in de dagen van het Coronavirus Coronavirus: 2 jongens likken aan hun handen en raken vervolgens de producten in de supermarkt aan, de politie is hen op het spoor

Een kat wacht elke dag voor de supermarkt en vraagt voorbijgangers om voedsel voor hem te kopen

Door Janine
11.061
Advertisement

Dieren blijven ons verbazen. Zelfs als we denken dat bepaalde denkwijzen en bepaalde dynamieken voor hen onmogelijk zijn, zul je nu van gedachten veranderen. Tania Sants weet erover mee te praten, een Mexicaans meisje dat, terwijl ze boodschappen aan het doen was in een winkel in de buurt van haar huis, een grappige en tegelijkertijd verbazingwekkende scène zag.

De hoofdrolspeler? Een zeer intelligent wit katje, helemaal alleen zittend voor de ingang van de winkel. De kat, zoals Tania al snel begreep, zat daar helemaal niet toevallig. Integendeel, zijn aanwezigheid daar had een heel specifiek doel.

Het meisje liep, zoals velen van ons zouden doen, naar de kat toe en aaide het een beetje over zijn kop. Op dat moment bleef de kat echter niet toekijken maar besloot, alsof het niets was, haar naar de supermarkt te volgen om... boodschappen te doen!

Je leest het goed: stap voor stap Tania volgend, stopte de kat voor de schappen met kattenvoer en toen het meisje dat zag, stond de kat op zijn achterpoten, alsof hij een verpakking wilde pakken. Tania pakte een doos brokjes voor hem en de kat was heel blij met de beslissing, door haar “keuze” te bevestigen met gemiauw.

De grappige gebeurtenis werd op video gefilmd en door Sants op Facebook gedeeld, wat bij veel gebruikers een glimlach en tederheid opwekte. Telkens wanneer Tania boodschappen deed, wachtte de witte kat op haar. Het meisje vroeg vervolgens de winkeleigenaars om informatie, die bevestigden dat het een zwerfkat was die er elke dag stond om mensen ertoe te brengen eten voor hem te kopen. Ze besloot hem te adopteren en haar trouwe viervoeter een nieuw leven en een nieuw thuis te geven.

Het is waar: wanneer een kat iets in zijn hoofd heeft, zal hij het op de een of andere manier voor elkaar krijgen!

Advertisement

Pubblicato da Tania Sants su Venerdì 20 marzo 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt