Het kind met het Downsyndroom glimlacht gelukkig als hij zijn pasgeboren zusje ziet en is wanhopig wanneer ze weggaat - BekijkDezeVideo.nl
x
Het kind met het Downsyndroom glimlacht…
Een 7-jarige jongen besluit zijn spaargeld te gebruiken om alle ouderen in de buurt te helpen met boodschappen te doen Het meisje wil de therapiehond aaien, maar het mag niet: de moeder wordt boos en dreigt de politie te bellen

Het kind met het Downsyndroom glimlacht gelukkig als hij zijn pasgeboren zusje ziet en is wanhopig wanneer ze weggaat

15 April 2020 • Door Janine
4.428
Advertisement

Een lachend kind is in veel gevallen echt magisch en genezend: het ontroert ons en brengt ons meteen in een staat van vreugde en een goed humeur. In deze video, die het web over gaat, ontmoet kleine Brooks, een jongetje met het syndroom van Down, voor het eerst zijn nieuwe kleine zusje en zijn reactie is ongeëvenaard. De ouders van de kleine Brooks waren een beetje bezorgd dat de jongen jaloers zou zijn op een nieuwe baby in huis, maar integendeel: Brooks lijkt gek te zijn op zijn nieuwe kleine zusje!


Toen Brooks Collyns voor het eerst zag, de laatste van zeven kinderen, viel hij meteen aan haar voeten: hij bleef lachen om de vreugde zo'n klein schepsel van dichtbij te zien. Verrast en ook erg blij met zijn reactie, wilden zijn ouders, Logan en Ashley, een jong 33-jarig stel, de ontmoeting filmen om voor altijd het gelach en de emoties van kleine Brooks te herinneren.

In de prachtige video ligt Brooks in de armen van zijn vader Logan en wanneer moeder Ashley arriveert met kleine Collyns, kan de jongen niet ophouden met glimlachen. Zijn ogen lichten op bij het zien van zijn jongere zusje en zijn aanstekelijke giechel doet het hart smelten. Zodra mama Ashley Collyns meeneemt, begint Brooks wanhopig te worden. Maar dan keert Ashley terug met de baby naar de armen van pappa en onderbreekt Brooks onmiddellijk zijn wanhopige gehuil. Zijn lach en de vreugde van het delen van zo'n mooi moment keren terug.

Advertisement

Probeer je maar eens niet te ontroeren bij het zien van zo'n scène!

I think Brooks likes baby Collyns!!

Pubblicato da Logan Williams su Lunedì 16 marzo 2020
Source:

DailyMail

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt