Een ouder echtpaar verslaat Covid-19 en keert terug naar huis: na 65 jaar huwelijk zijn ze ook verenigd in deze ziekte - BekijkDezeVideo.nl
x
Een ouder echtpaar verslaat Covid-19…
Coronavirus, op 104-jarige leeftijd is een vrouw de oudste in Europa die is genezen van Covid-19 Gemakkelijke oefeningen om thuis weer in vorm te komen: die van de brug verstevigt de benen, de billen en de buik

Een ouder echtpaar verslaat Covid-19 en keert terug naar huis: na 65 jaar huwelijk zijn ze ook verenigd in deze ziekte

22 April 2020 • Door Janine
3.584
Advertisement

Na 65 jaar huwelijk hebben José Prieto Cerrudo en zijn vrouw Guadalupe Matas Hernández geen geheimen voor elkaar; samen gingen ze elk moment van hun bestaan met vertrouwen en liefde tegemoet - dezelfde liefde die hen al meer dan een halve eeuw bij elkaar houdt. José en Guadalupe zijn 88 jaar oud, en net in de dagen na de viering van hun 65e trouwdag moesten ze nog een andere uitdaging aangaan: beiden kregen het Coronavirus, maar gelukkig hebben ze het overleefd en hun liefde is nog sterker dan voorheen.

via: El Pais

Meet the 88-year old couple that couple who overcame the virus. José Prieto and Guadalupe Cerrudo who got married in...

Pubblicato da 104.1 Power FM su Martedì 7 aprile 2020

De oudere man leed op 4 maart 2020 aan de eerste symptomen van Covid-19, klaagde over hoge koorts en een tamelijk aanhoudende hoest. Aanvankelijk stelde de huisarts echter voor dat hij zich thuis opsloot en antibioticum slikte; zijn toestand verslechterde de volgende dagen en tijdens de viering van zijn 65-jarig huwelijk voelde hij zich niet goed. De symptomen lieten geen ruimte voor twijfel: het was het Coronavirus. De man werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar tests zijn positiviteit bevestigden. Een paar dagen later begon zijn vrouw dezelfde symptomen te ervaren; de twee werden in twee verschillende kamers in het ziekenhuis opgenomen, maar de afstand van zijn vrouw had een grote negatieve invloed op de man, zo erg zelfs dat hij de artsen vroeg om naar dezelfde kamer van Guadalupe te worden overgebracht - een verzoek dat de artsen gelukkig accepteerden.

Ondanks de vele zorgen van de familie, slaagden José en Guadalupe erin Covid-19 te verslaan, door de dramatische situatie aan te gaan zoals ze altijd hun hele leven hebben gedaan: samen en met liefde. De twee konden terugkeren naar Villanueva de Torre, in de Spaanse autonome gemeenschap Castilië-La Mancha.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt