Fat Fred, de kat die 25 kg weegt en waarvan alle voorbijgangers denken dat hij "zwanger" is - BekijkDezeVideo.nl
x
Fat Fred, de kat die 25 kg weegt en…
Deze kapper bood aan het haar van een autistische jongen in de auto te knippen, waar hij zich veiliger voelt Goede voornemens voor het komende jaar: leren hoe je jezelf kunt vergeven

Fat Fred, de kat die 25 kg weegt en waarvan alle voorbijgangers denken dat hij "zwanger" is

19 Januari 2020 • Door Janine
2.812
Advertisement

Onze katachtige vrienden behoren tot de meest rustige en zen metgezellen die je ooit in je leven kunt hebben, zozeer zelfs dat het kattenleven als een echte filosofie wordt beschouwd. Schijnbaar onverschillig en afstandelijk maar toch onverwacht lief, behoren katten tot de meest geliefde huisdieren ooit. Ook Fred, de kleine hoofdrolspeler in dit verhaal, is erg teder en de vele voorbijgangers van de opvang waarin hij leeft, zijn er absoluut van overtuigd dat hij... in blijde verwachting is!


In het Furry Friends Animal Hospital in Louisiana arriveerde de kat als permanent lid toen hij werd geadopteerd door dierenarts Marcia Riedel; op het moment van adoptie woog de zwaarlijvige kat 29 kilo, en alle voorbijgangers en incidentele klanten van het Amerikaanse dierenasiel denken nu dat het een kat is die… zwanger is!

De waarheid is echter dat "Fat Fred" gewoon een kat met overgewicht is die dol is op eten en door iedereen wordt gevoed; zoals Marcia en alle medewerkers van het Furry Friends Animal Hospital zeiden, vindt Fred het gewoon heel leuk dat mensen hem benaderen en hem elke vorm van aandacht geven... en eten!

Advertisement

Het is geen toeval dat de dierenopvang in Louisiana heeft besloten een bord te plaatsen voor alle voorbijgangers en bezoekers om eens en voor altijd te onderstrepen dat Fred niet vrouwelijk is en nee, hij is niet zwanger. En Fred is helaas ook geen kat die op… dieet is!

Omdat "Fat Fred" in deze opvang zit, is hij van 29 kilo naar 25 kilo gegaan, een veel stabieler gewicht. Iets dat Fred in de loop van de tijd heeft verfijnd, is zijn gehoor: volgens de verklaringen van Marcia Riedel kan de kat zelfs het kleinste geluid op enkele meters afstand horen!

Maar nu is eindelijk één ding over Fred voor iedereen duidelijk: hij is niet zwanger!

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt