Een kankerpatiëntje heeft 3 jaar thuis door een raam naar de wereld gekeken: nu mag hij eindelijk naar buiten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kankerpatiëntje heeft 3 jaar thuis…
Een taxichauffeur brengt patiënten gratis naar het ziekenhuis vanwege de noodsituatie rond Covid-19: het applaus van artsen en verpleegkundigen Koffie met de mokkapot: 5 handige tips om een lekkere kop koffie te zetten

Een kankerpatiëntje heeft 3 jaar thuis door een raam naar de wereld gekeken: nu mag hij eindelijk naar buiten

Door Janine
1.770
Advertisement

Voor de kleine Quinn Waters begon het leven onmiddellijk bergopwaarts: een hersentumor veroordeelde hem om de eerste jaren van zijn kindertijd thuis opgesloten door te brengen. Het raam was zijn enige uitlaatklep naar de buitenwereld gedurende 3 lange jaren - jaren waarin de hele stad de kleine vechter kwam begroeten. Van Batman tot de zanger van Dropkick Murphys, motorrijders, honkbalteams en carnavalsoptochten: allemaal om een eerbetoon te brengen aan de kleine Quinn. Maar eindelijk is er goed nieuws voor hem.

Gelukkig lacht het leven de zeer jonge vechter uit Weymouth, in de buurt van Boston (VS), toe: de jongen heeft verrassend nieuws ontvangen van de artsen... nieuws waar hij 3 lange jaren op had gewacht. Na een stamceltransplantatie begon de conditie van Quinn aanzienlijk te verbeteren, in die mate dat artsen zeiden dat ze verbaasd waren over zijn vooruitgang. Officieel lijkt het erop dat de laatste röntgenfoto geen teken van de ziekte heeft laten zien; na zulk nieuws kon Quinn eindelijk naar buiten en genieten van een dag in de buitenlucht.

De eerste dag dat hij de deur uit mocht, wilde Quinn zichzelf verkleden als zijn favoriete superheld: Buzz Lightyear uit Toy Story!

De isolatie was noodzakelijk vanwege zijn zwakke immuunsysteem, vooral na de transplantatie; zijn ouders wilden hem liever beschermen tegen mogelijke aandoeningen, zoals verkoudheid, door hem thuis te houden. Het was duidelijk een moeilijke keuze, maar bijna verplicht onder de omstandigheden van Quinn. Zijn familie heeft een Facebook-pagina bijgehouden, “The Mighty Quinn”, om steun te krijgen en gebruikers te informeren over de gezondheidstoestand van de kleine vechter.

Advertisement

En aan steun ontbrak het niet: de hele stad Boston kent de kleine Quinn en veel mensen kwamen bij zijn raam  om hem te begroeten, hem een geschenk te brengen of gewoon naar hem te glimlachen.

We willen de kleine Quinn alle geluk van de wereld wensen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt