Ze trouwen ondanks Covid-19 en printen foto's van de gasten die niet aanwezig kunnen zijn bij de ceremonie

Janine image
door Janine

05 Mei 2020

Ze trouwen ondanks Covid-19 en printen foto's van de gasten die niet aanwezig kunnen zijn bij de ceremonie
Advertisement

In tijden van Coronavirus zijn er mensen die zich niet ontmoedigen door de min of meer ernstige situatie die zich in verschillende delen van de wereld heeft voorgedaan. Een echtpaar uit Baton Rouge, in Lousiana (VS), slaagde er zelfs in om te trouwen met behulp van kleine strategieën die de dag onherroepelijk hebben gemarkeerd door de schaduw van Covid-19, een potentieel dodelijk virus dat sociale afstand vereist om de verspreiding ervan te beperken. Toch wilden Clare Seghers en haar partner Mel Keefer het trouwen niet opgeven; ze moesten natuurlijk hun huwelijksreis uitstellen en hun receptie was erg rustig, maar het gaat erom dat de twee, beide artsen in twee verschillende ziekenhuizen en in de frontlinie in de strijd tegen het Coronavirus, erin slaagden hun droom te verwezenlijken.

via CNN

Advertisement
Facebook / Clare Keefer

Facebook / Clare Keefer

Wanneer de liefde sterker is dan wat dan ook, is er geen pandemie die het kan stoppen: de twee artsen uit Louisiana besloten dat hun huwelijk hoe dan ook zou plaatsvinden, ondanks het Coronavirus. Het is duidelijk dat hun gastenlijst werd ingekrompen en van de meer dan 100 die zich hadden moeten presenteren, er slechts 10 overbleven… en allemaal uitgerust met maskers en voldoende van elkaar verwijderd!

Advertisement
Facebook

Facebook

Toen ze eenmaal de drempel van de kerk over waren, werd er echter een verrassing onthuld aan het jonge paar: hun ouders hadden foto's van al hun vrienden en familieleden afgedrukt en hadden ze op de kerkbanken geplaatst, net alsof ze er bij aanwezig waren. Een gebaar dat de twee pasgetrouwden deed ontroeren.

ABC News

ABC News

Na de viering waren er nog meer verrassingen; zodra ze de kerk uitkwamen, werden de twee jonge pasgetrouwden overweldigd door de emotie te zien dat alle gasten in levende lijve op hen wachtten in hun auto, terwijl ze toeterden om die zo belangrijke gebeurtenis te vieren. Een verrassing die Clare en Mel verbaasde, die hun ouders, vrienden en familieleden oneindig dankbaar waren.

Facebook / Clare Keefer

Facebook / Clare Keefer

Voor dit stel is het niet zo belangrijk om een luxe huwelijksreis te maken ergens ver weg op de wereld, maar hun liefde: het belangrijkste is om samen te zijn en het Coronavirus heeft hen er niet van weerhouden om deze belangrijke beslissing te nemen. Al het andere kan wachten.

Advertisement