Drie baby's zijn de afgelopen jaren achtergelaten voor hetzelfde huis: de politie ontdekt dat ze broertjes en zusje zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Drie baby's zijn de afgelopen jaren…
Theezakjes hergebruiken: 8 weinig bekende trucs voor in huis en persoonlijke verzorging Ze respecteert de maatregelen rond sociale afstand tijdens het boodschappen doen niet en spuugt de vrouw met wie ze ruzie heeft

Drie baby's zijn de afgelopen jaren achtergelaten voor hetzelfde huis: de politie ontdekt dat ze broertjes en zusje zijn

Door Janine
5.759
Advertisement

Het lijkt op de plot van een film, maar helaas is het een waargebeurd verhaal. Opsporingswerk door de politie in Orlando, in Florida (Verenigde Staten), die onderzoek deed naar de achterlating van een baby van slechts een maand oud die voor de deur van een appartement lag, vond een verband tussen deze laatste achterlating en de twee voorgaande die jaren eerder plaatsvonden, voor hetzelfde appartement. De drie kinderen zijn kinderen van dezelfde vader en moeder, zei de politie na DNA-onderzoek van de drie. Nu proberen ze de vrouw en de man op te sporen.

via: ctvnews.ca

Al vanaf de tweede achterlating, die plaatsvond in 2017 voor een appartement in een wooncentrum in Orlando, in Florida, was detective Ghena Luker ervan overtuigd dat de zaak verband hield met een andere achterlating in 2016, bij hetzelfde appartement.

Maar na de derde en hopelijk laatste achterlating, kreeg de politie de bevestiging van DNA-onderzoeken: de drie kinderen die na elkaar in de steek zijn gelaten, zijn broertjes en zusje, ze hebben dezelfde moeder en dezelfde vader.

foto: jmv/Flickr

De laatste, een pasgeboren baby van een maand oud, werd door de vrouw die in het appartement woont gevonden, in een shirt gewikkeld: de vrouw meldde dat ze gehuil hoorde, de deur opendeed en de baby zag. Ze vertelde in eerste instantie aan een grap te hebben gedacht, maar omdat ze zijn moeder niet in de buurt zag, begon ze zich zorgen te maken. Na de politie te hebben ingelicht werd de baby voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht en gelukkig bleek hij in goede gezondheid te verkeren.

Het kind was, net als zijn zusje voor hem in 2016, achtergelaten met een briefje waarin de moeder zegt bang te zijn voor de vader van het kind en vraagt ​​het geheim te houden en ervoor te zorgen.

De politie, onder leiding van de rechercheur, zoekt nu de vrouw en man van wie de drie kinderen zijn. Florida heeft een wet die ouders in staat stelt hun kinderen binnen 7 dagen na de geboorte in een ziekenhuis, politiecentrum of brandweerkazerne achter te laten, zonder te worden aangeklaagd en onderzocht, als de medewerkers vaststellen dat er geen geweld of misbruik in het spel is. Het is echter niet zeker of de ouders van de kinderen hebben geprofiteerd van de wet, aangezien de kinderen voor een appartement zijn achtergelaten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt