Hij proeft een ijsje met zijn vinger en zet het weer terug: een onnadenkend gebaar in tijden van wereldwijde pandemie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij proeft een ijsje met zijn vinger…
Oregano: een aromatische plant die rijk is aan vitamines, het bevordert de spijsvertering en reguleert de bloeddruk Een hond is zijn baasje kwijt en keert dagenlang terug om hem in de bus te zoeken, de passagiers “om hulp vragend”

Hij proeft een ijsje met zijn vinger en zet het weer terug: een onnadenkend gebaar in tijden van wereldwijde pandemie

Door Janine
1.445
Advertisement

Als je jong en gezond bent en je ervaart zo'n delicaat moment als dat van de wereldwijde pandemie van het Coronavius, zijn individuele gezondheid en de bescherming van de mensen om ons heen essentiële waarden die elke dag in praktijk moeten worden gebracht. Het maakt weinig uit als je als tiener de neiging hebt de ernst van de situatie niet in te zien, onverantwoordelijk gedrag is niet toegestaan. Maar misschien denkt de anonieme hoofdrolspeler van deze video die het web is rond gegaan, daar anders over. Helaas.

Een video die de wereld rond is gegaan, toont een tiener die op zijn sociale kanaal TikTok een werkelijk afkeurenswaardig gebaar heeft gemaakt, temeer in een moment dat zo delicaat is als wat we nu allemaal ervaren: in een winkel van de keten Aurrerà in Mexico nam de jongen een ijsje uit de koeling, opende het deksel en proefde het ijs met een vinger…

Niet tevreden met de smaak, hoor je hem in het filmpje zeggen: "Het is niet lekker”. De naam van de roekeloze auteur van deze afschuwelijke beelden is nog niet geïdentificeerd, die, ondanks de paradox van de situatie, een beschermend masker droeg.

Advertisement

Het populaire platform voor sociaal delen, TikTok, ontstemd door de roekeloze en potentieel gevaarlijke afbeeldingen in de video, besloot het account van de jongen, momenteel niet geïdentificeerd, te verwijderen. Maar de video die een sensatie veroorzaakte, werd echter snel gedeeld op YouTube, wat een golf van algemene verontwaardiging veroorzaakte.

Een werkelijk dom en gevaarlijk gebaar in een noodsituatie zoals we allemaal ervaren; de jongen die deze misdaad heeft begaan, is nog niet geïdentificeerd, maar we hopen niet dat dergelijke acties door leeftijdsgenoten over de hele wereld zal worden nagedaan. Het zou een aangekondigde ramp zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt