x
Desinfecterende doekjes: de handleiding…
Een 19-jarige jongen vindt een tas met $135.000 en geeft hem terug aan de bank: hij wordt door de politie beloond 9 handige en originele trucs om oude meubels te schilderen en nieuw leven in huis te brengen

Desinfecterende doekjes: de handleiding om ze thuis te maken, te beginnen met babydoekjes

13 Mei 2020 • Door Janine
1.660
Advertisement

Wist je dat babydoekjes op duizend manieren thuis gebruikt kunnen worden en zelfs ideaal zijn als ontsmettingsdoekjes? Natuurlijk blijft hun belangrijkste functie zonder twijfel het schoonmaken van de billetjes van pasgeboren baby's bij het verschonen van de luiers. Maar deze leuke en zeer informatieve video legt uit hoe je een desinfecterend doekje kunt maken, te beginnen bij de doekjes die we elke dag voor onze jongste kinderen gebruiken.


Alles wat je nodig hebt zijn:

  • een pakje vochtige babydoekjes
  • een trechter
  • isopropylalcohol 70%

De procedure is heel eenvoudig: open het pakje vochtige doekjes door het bovenste lipje te openen, waar je ze meestal uit haalt om ze te gebruiken, en pak de trechter.

Plaats daarna de trechter in het lipje met het conische deel naar boven gericht; giet de 70% isopropylalcohol in de verpakking waar de doekjes in zitten en schuif de vloeistof door de trechter. Sluit de verpakking, schud voorzichtig, laat de nu in alcohol gedrenkte doekjes de tijd nemen die nodig is om ze een beetje te laten drogen en... klaar is kees!

Je hebt een pakje desinfecterende doekjes in handen die zowel door volwassenen als door kinderen kunnen worden gebruikt!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt