Een dappere tiener redde een kind van 15 maanden die het risico liep te verdrinken in het ijskoude water van een kanaal

Janine image
door Janine

14 Mei 2020

Een dappere tiener redde een kind van 15 maanden die het risico liep te verdrinken in het ijskoude water van een kanaal
Advertisement

Gelukkig gaat heldhaftigheid niet hand in hand met de leeftijd van het individu en Ryley Ferguson, een 15-jarige Engelse jongen, heeft dit ruimschoots aangetoond. Ryley was rustig met zijn honden aan het wandelen, toen hij plotseling een kind aan de andere kant van het kanaal zag lopen. Toen de situatie een slechte wending nam, dacht de jongen er geen moment over na zich in het ijskoude water te gooien om de kleine te redden. Alles liep goed af en Ryley werd geprezen als een echte plaatselijke held. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd om een ​​mensenleven te redden!

via Western Journal

Advertisement

Het is waarschijnlijk de nachtmerrie van elke moeder en elke ouder: het ene moment zit je kind rustig naast je te spelen en het volgende moment ben je hem volledig uit het oog verloren. Dit moet zijn gebeurd met Rebecca Hampton, 33 jaar en alleenstaande moeder van de kleine Reggie; toen ze haar zoon 2 minuten niet meer zag, stortte haar wereld in en begon ze te gillen van angst. Kleine Reggie was er op de een of andere manier in geslaagd naar buiten te sluipen en gevaarlijk het dichtstbijzijnde kanaal te naderen. Gelukkig was Ryley in de buurt.

Advertisement

Knottingley has a new HERO. RYLEY FERGUSON from The Ridgeway. While walking the canal today RYLEY witnessed an...

Pubblicato da Susan Dann su Domenica 3 maggio 2020

De jongen beweert tijdens de redding redelijk kalm te zijn geweest, ook al was het water ijskoud en klopte zijn hart sneller dan normaal. Het belangrijkste voor hem was de jongen te redden - als hij 30 seconden later tussenbeide was gekomen, had hij hem waarschijnlijk niet in veiligheid kunnen brengen! Het echte probleem ontstond tijdens het omhoog komen, omdat de jongen het gewicht van het kind niet kon dragen en uit het water kon komen. Schreeuwend vroeg hij om hulp en gelukkig kwamen er twee mannen in actie, die hem hielpen. Kleine Reggie barstte in tranen uit toen hij eenmaal in veiligheid was, maar kalmeerde onmiddellijk toen de jongen hem vastpakte. Rebecca, de moeder van Reggie, was heel blij haar zoon weer te kunnen knuffelen en nu delen de twee families een speciale band die ze nauwelijks zullen vergeten.

Advertisement