Een videocamera registreert 3 obers die in het eten van twee politieagenten spugen: ze zijn ontslagen en gearresteerd

Janine image
door Janine

20 Mei 2020

Een videocamera registreert 3 obers die in het eten van twee politieagenten spugen: ze zijn ontslagen en gearresteerd
Advertisement

We hebben tijdens onze jeugd allemaal weleens een paar misplaatste grappen uitgehaald, met vrienden of familieleden, maar wat 3 Amerikaanse jongeren in een fastfood hebben gedaan slaat alles. De twee politieagenten die het restaurant binnenkwamen waar de drie tieners als obers werkten, hadden zin om iets lekkers te eten, en konden zich niet indenken dat er drie losgeslagen overtreders achter de balie zaten. Toen ze de mannen in uniform zagen, bedachten de drie jongeren om ze voor de gek te houden met een werkelijk onnozel gebaar.

via Youtube / Hail News

Advertisement
Youtube / Hail News

Youtube / Hail News

De haat die de drie jongens kennelijk jegens de politie voelden, werd geuit toen twee politieagenten hun restaurant binnenkwamen om een ​​hapje te eten. Terwijl de twee agenten hoopvol op hun eten wachtten, bedachten de drie daders om hun broodjes te besmetten door erop te spugen. Een walgelijk en zelfs gevaarlijk gebaar, gezien het gemak waarmee de politieagenten gevolgen voor hun gezondheid hadden kunnen ondervinden. Toen de twee mannen hun broodjes smakelijk begonnen te eten, begonnen de 3 jongens onderling te grinniken, wat natuurlijk argwaan wekte, maar meer niet. Gelukkig was er in dat restaurant in Florida tenminste één eerlijke medewerker die de eigenaar waarschuwde voor wat er zojuist was gebeurd. De eigenaar van het restaurant controleerde meteen de opnames van zijn beveiligingscamera's om dat minderwaardige gebaar vast te stellen.

Advertisement
Pxfuel

Pxfuel

De jongeren, twee jongens van 17 en een meisje van 16, werden door hun gedrag ontslagen en gearresteerd.

Als zo'n “stunt” een bron van gevaar zou kunnen zijn, is met het uitbreken van het Coronavirus over de hele wereld duidelijk geworden dat besmetting van voedsel een zekerheid van besmetting is.

Advertisement