Een 7-jarige jongen redt het leven van zijn jongere nichtjes na een plotselinge explosie op de boot

Janine image
door Janine

20 Mei 2020

Een 7-jarige jongen redt het leven van zijn jongere nichtjes na een plotselinge explosie op de boot
Advertisement

Het is niet eerlijk dat een ontspannende en welverdiende familievakantie in een nachtmerrie verandert; vooral als er zorgeloze kinderen in dit gezin zijn die niets liever willen dan plezier maken; maar gelukkig heeft het verhaal dat we je vandaag vertellen een gelukkig einde. De kleine 7-jarige Bentley Mehringer uit Duncan, in Oklahoma, was met zijn gezin en familieleden met de boot naar Kingsland, in Texas. Niemand kon zich voorstellen wat er daarna zou gebeuren...

via ABC 7 News

Advertisement

Plotseling explodeerde een van de twee boten waardoor twee leden van Bentley's familie en de hond in het water werden gegooid; moeder Breanna was zo van streek door wat er gebeurde dat ze haar 7-jarige zoon, die normaal gesproken onder in de boot lag, niet meer kon vinden. Uiteindelijk ontdekte Breanna dat de dappere Bentley zijn twee kleinere nichtjes probeerde te redden. Dankzij zijn moed heeft Bentley zijn nichtjes gered, maar hield er wel ernstige brandwonden aan over.

Bentley werd uiteindelijk overgevlogen naar een ziekenhuis in Austin, waar hij werd verzorgd voor zijn tweedegraads brandwonden...

Advertisement
Pxhere

Pxhere

Hoewel hij in het ziekenhuis zware gevechten moest ondergaan, verbeterde de toestand van Bentley na een week voldoende waardoor hij naar huis mocht om verder te herstellen en werd een online fondsenwerving opgezet om de familie te helpen de rekeningen te betalen terwijl Bentley in het ziekenhuis lag, met enorm veel succes.

Breanna en de hele familie van kleine Bentley zijn ontroerd door het buitengewone vermogen van zelfs de meest onbekende mensen om te kunnen helpen om een ​​dappere 7-jarige jongen te laten herstellen; een kind dat op jonge leeftijd geen seconde nadacht en het leven van zijn nichtjes redde!

Geweldig, Bentley!

Advertisement