Tijdens de pandemie breit een lerares 23 schattige poppen die haar leerlingen vertegenwoordigen

Janine image
door Janine

22 Mei 2020

Tijdens de pandemie breit een lerares 23 schattige poppen die haar leerlingen vertegenwoordigen
Advertisement

Sinds het uitbreken van de pandemie van het Coronavirus zijn in veel landen over de hele wereld de gewoonten van iedereen onverwachts veranderd. Met name de studenten hadden van de ene op de andere dag via een scherm te maken met leraren en klasgenoten. Na weken op deze manier te hebben doorgebracht, is het onvermijdelijk dat het gemis niet alleen door de leerlingen, maar ook door de leerkrachten werd gevoeld.

Ingeborg weet erover mee te praten, de Nederlandse hoofdrolspeelster van ons verhaal die, om haar jonge leerlingen dichterbij te voelen en een positief moment met hen te delen, besloten heeft om in actie te komen om een ​​geweldige verrassing voor te bereiden om aan elk van hen te geven.

via The Brussels Times

Advertisement
Reddit

Reddit

De vrouw geeft les aan 23 kinderen in Haarlem. Ze is een van die mensen die hun leven hebben toegewijd aan lesgeven en hun beroep beleven alsof het een missie is. Het is dan ook duidelijk dat een lerares als deze in de moeilijke situatie die de wereld doormaakt, de behoefte voelde om contact met haar leerlingen te maken, die verder gaat dan de eenvoudige les op afstand.

Zodoende besloot Ingeborg, die een passie heeft voor breien, haar vaardigheden goed te gebruiken en 23 kleine gepersonaliseerde poppen te breien: 23, net als haar studenten, die "vorm" kregen in de creaties van de juf. En om dat te doen haalde ze alles uit de kast. Elke gebreide “leerling” heeft alles wat hem kenmerkt, van een bril tot sproeten, en zijn typische manier van kleden.

Advertisement
Facebook

Facebook

Na vele uren te hebben besteed aan de realisatie van dit zeer specifieke project, kon ze eindelijk de poppen aan haar leerlingen en hun ouders laten zien. Het bereikte effect overtrof alle verwachtingen, aangezien de creaties van Ingeborg enorm veel succes hebben gehad. Er ontbrak maar één ding, volgens wat de kleine studenten haar vertelden: een pop van de juf zelf. Zo gezegd, zo gedaan: de lerares ging aan de slag en maakte in korte tijd haar gebreide “klas" compleet.

Zonder de namen te geven, liet Ingeborg haar leerlingen elke pop herkennen en de details waren zo nauwkeurig dat niemand het bij het verkeerde eind had. Een werkelijk prachtig gebaar dat op de beste manier alle genegenheid laat zien die een lerares die van haar werk houdt kan voelen voor haar klas, zelfs en vooral op de moeilijkste momenten.

Advertisement