Ze vinden een baby achtergelaten in een afvoer dankzij een teckel die niet ophield met blaffen

Janine image
door Janine

21 Mei 2020

Ze vinden een baby achtergelaten in een afvoer dankzij een teckel die niet ophield met blaffen
Advertisement

Als iemand je zou vertellen dat je het leven van een kind kunt redden terwijl je op een gewone dag met je hond wandelt, zou je het niet geloven. Ook Charmaine Keevy en haar hondje Georgie zouden nooit hebben geloofd dat ze een dergelijke gebeurtenis zouden tegenkomen, maar toen de situatie hun onmiddellijke tussenkomst vereiste, kwamen ze meteen in actie. Het leek op een zonnige dag die de vrouw had uitgekozen om rustig met haar teckel te wandelen; Georgie begon tijdens die wandeling echter onophoudelijk te blaffen, alsof hij zijn baasje wilde waarschuwen voor een dreigend gevaar.

via Facebook / Cornie Viljoen

Advertisement
Cornie Viljoen / Facebook

Cornie Viljoen / Facebook

Het begon allemaal met Georgie, de teckel van Charmaine, die geen moment ophield met blaffen terwijl hij door Port Elizabeth, in Zuid-Afrika wandelde. Georgie blafte niet zomaar: hij liep langs een putdeksel toen hij vreemde signalen naar zijn baasje begon te sturen. Charmaine liep naar de putdeksel en realiseerde zich dat er iets mis was toen ze het gehuil hoorde die van een pasgeboren kitten had kunnen zijn... of van een pasgeboren baby! De vrouw vroeg onmiddellijk om hulp van een voorbijganger die er op de een of andere manier in slaagde de putdeksel te openen en zich in het riool te laten zakken. Je kunt je de angst voorstellen om een ​​pasgeboren baby in doeken te zien, liggend op de grond op zo'n onaangename plek, terwijl ze wanhopig huilt. De man wikkelde het onmiddellijk in zijn jas en bracht het omhoog.

Advertisement
Twitter

Twitter

Het overlevende meisje kreeg onmiddellijk medicatie van de eerste hulp en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht, waar ze begon te herstellen en steeds sterker werd. De kleine overlevende werd Grace April genoemd en dankt haar leven aan die teckel genaamd George.

Advertisement