Een vuilnisman redt het leven van een oude vrouw nadat hij zich realiseerde dat ze het vuilnis al 2 weken niet had weggegooid

Janine image
door Janine

23 Mei 2020

Een vuilnisman redt het leven van een oude vrouw nadat hij zich realiseerde dat ze het vuilnis al 2 weken niet had weggegooid
Advertisement

Om een ​​persoon gelukkig te maken, zijn kleine gebaren vaak genoeg - gebaren waardoor de ander zich meer gewaardeerd en overwogen voelt. In sommige extreme gevallen is het precies een eenvoudig gebaar dat ervoor zorgt dat iemands leven niet voor altijd in gevaar komt. Onder buren zou het bijvoorbeeld een goed idee kunnen zijn om elkaar te helpen of af en toe te bellen om te kijken of alles in orde is. Met het uitbreken van de wereldwijde Coronavirus-epidemie lijkt de solidariteit tussen buren en, meer in het algemeen, tussen gewone mensen een goede praktijk te zijn geworden; vooral de jongeren hebben zich vaak ingespannen voor ouderen om hen in een moeilijke periode te helpen. Dit verhaal gaat hier over en het belang om de ander te laten weten dat we "er zijn" en dat "we er zijn om te helpen, in geval van nood".

via News Break

Advertisement
WDRB

WDRB

Hometown Hauling is een afval- en recyclingbedrijf in Louisville, in Kentucky dat sterk gelooft in zijn consumenten en klanten. Toen Jake Blend, verantwoordelijke van het bedrijf, besefte dat twee weken achter elkaar niemand de buitenbak van een van de huizen in de buurt waar hij afval verzamelde, had gevuld, schrok hij. Zijn instinct vertelde hem dat er iets mis was… en hij had gelijk! Daarom vroeg Jake aan Bernice Arthur om tijdens zijn routine-dienst te controleren of er iets aan de hand was.

Advertisement
WDRB

WDRB

In dat huis woonde een zekere “Mrs. W" (zo noemen we haar om privacyredenen), een oudere vrouw die het huis niet heeft kunnen verlaten sinds het uitbreken van de Covid-19-pandemie. Mrs. W was zo lang thuis gebleven dat ze door bijna al haar voedselvoorraden heen was. Als gevolg hiervan had ze ook bijna geen afval. De vrouw heeft geen familie en in zo'n situatie was ze helemaal alleen, aan zichzelf overgeleverd.

WDRB

WDRB

Zodoende zorgde Bernice niet alleen voor een voorraad levensmiddelen voor de vrouw, maar ook voor een nog grotere zekerheid: vanaf dat moment zouden ze haar familie zijn!

Een gebeurtenis die ons eraan herinnert hoe we altijd vriendelijk en ondernemend moeten zijn tegenover de mensen om ons heen. Mrs. W woont in een leuke buurt, maar niemand klopte op haar deur om te vragen hoe het met haar ging.

Advertisement