Een vrouw kreeg een ontwrichte kaak omdat ze te veel lachte tijdens het kaarten

Janine image
door Janine

26 Mei 2020

Een vrouw kreeg een ontwrichte kaak omdat ze te veel lachte tijdens het kaarten
Advertisement

Wat de hoofdpersoon van dit verhaal zeker zal hebben geleerd na haar kleine tegenslag, is dat het goed is om het gevaar van kaarten niet te onderschatten. Een echtpaar van middelbare leeftijd stond voor een lange treinreis van de stad Nanning naar die van Qingdao, in China. Een reis van in totaal ongeveer 28 uur! Hoe kunnen we in deze gevallen de tijd doden? Er zijn mensen die lezen in de trein, degenen die naar muziek luisteren en degenen die naar een film kijken - mevrouw Jiao en haar man hadden besloten om te kaarten! Het leek een buitengewoon leuk spel te zijn, omdat mevrouw Jiao een kaakontwrichting kreeg van het lachen.

via Dailymail

Advertisement
NextShark

NextShark

Het kaartspel met haar man liep niet zo goed af voor mevrouw Jiao, hoewel we denken dat ze aan de winnende hand was. Een gevoel dat werd bevestigd door de man van de vrouw, die de feiten rapporteerde en beweerde dat mevrouw Jiao aan het winnen was. Geamuseerd door haar eigen geluk “verstuikte” de vrouw letterlijk haar kaak door op een schaamteloze manier te lachen en te schreeuwen!

Advertisement
NextShark

NextShark

Het treinpersoneel waarschuwde onmiddellijk het dichtstbijzijnde station, zodat de vrouw snel kon worden geholpen. Gelukkig hield mevrouw Jiao er geen ernstige gevolgen aan over, maar ze zal het niet fijn hebben gevonden toen de pijn het begon over te nemen.

Advertisement