Tegenover de onverschilligheid van de andere passagiers maakt een jongen plaats voor een zwangere vrouw in de metro - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Tegenover de onverschilligheid van de…
Een vrouw wordt betrapt als ze 50 zwaluwnesten met een bezem vernietigt: er werd aangifte gedaan en ze riskeert de gevangenis Na 6 lange jaren slaagt een vrouw erin haar hond te knuffelen: ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was

Tegenover de onverschilligheid van de andere passagiers maakt een jongen plaats voor een zwangere vrouw in de metro

Door Janine
2.640
Advertisement

Je hoort vaak dat volwassenen en ouderen klagen over de manieren en houdingen van jongeren, die meestal als respectloos en zonder waarden worden beschouwd. In werkelijkheid, zoals met alles in het leven, ligt de waarheid in het midden, en het is vaak raadzaam om van geval tot geval te evalueren voordat je te snel oordeelt. Zeker omdat, gelet op de gebeurtenis die we je gaan vertellen, deze vooroordelen gemakkelijk kunnen worden ontkracht.

De hoofdpersoon is een jongen die, in een situatie van grote onverschilligheid van volwassenen, een nuttige les gaf aan mensen die ouder waren dan hijzelf.

We zijn in Maleisië, in een metro. Hier, onder de ongelooflijk onverschillige ogen van veel mensen, werd een zwangere vrouw gedwongen om staand te reizen, zonder dat een van de zittende mensen zijn plaats op een beleefde manier afstond.

Een scène en een houding die velen van ons waarschijnlijk hebben meegemaakt tijdens het reizen met het openbaar vervoer: soms is het egoïsme van mensen zo overduidelijk, beschamend en onaanvaardbaar. In plaats van de volwassenen in de trein was het echter een kind dat volledig begreep dat het tijd was om iets menselijks en vriendelijks te doen.

Advertisement

Zonder na te denken, stond hij op van zijn stoel en nodigde de zwangere vrouw uit om te gaan zitten. De toekomstige moeder, die duidelijk moeite had om te staan in haar situatie, accepteerde graag en bedankte de jongen.

Dit alles gebeurde zonder dat een van de andere passagiers een spier vertrok: zoals blijkt uit de video die met een bewakingscamera is gemaakt, lijkt het erop dat comfortabel zittende mannen en vrouwen de zwangere vrouw niet zien, of, om precies te zijn, haar zien, maar besluiten haar te negeren.

Okay ini anak siapa ni?

Pubblicato da Ally Iskandar su Mercoledì 8 agosto 2018

Het gebaar van menselijkheid en vriendelijkheid van de kleine gentleman ging al snel het web rond en verzamelde veel opmerkingen van waardering, gecombineerd met evenveel kritiek op de onverschilligheid van de passagiers die de toekomstige moeder niet lieten zitten. We complimenteren de jongen, die de diepe betekenis van goede manieren veel beter begreep dan veel volwassenen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt