Een alleenstaande vader die zonder ouders is opgegroeid adopteert 3 weesjongens: "Ik wil de vader zijn die ik nooit heb gehad" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een alleenstaande vader die zonder ouders…
Na te hebben gegeten in het Deze vrouw stond de hulp vanwege de medische noodsituatie aan de buurman af die deze het hardst nodig had

Een alleenstaande vader die zonder ouders is opgegroeid adopteert 3 weesjongens: "Ik wil de vader zijn die ik nooit heb gehad"

Door Janine
2.336
Advertisement

Hoewel een kind alleen kan opgroeien en zelfs bij afwezigheid van de biologische ouders de juiste spirituele gidsen kan vinden, blijkt de figuur van een vader of moeder fundamenteel te zijn in het leven van een kind. Opgroeien met ouders die uitstekende voorbeelden zijn, is belangrijk voor een kind. Barry Farmer heeft nooit een vader gehad en weet daarom wat het betekent om op te groeien zonder vaderfiguur; maar dit betekent niet dat Barry zijn verlangen om vader te zijn heeft opgegeven. Eerst kreeg hij de benodigde vergunning om zichzelf op te geven als tijdelijke pleegvader en adopteerde daarna officieel 3 jongens van verschillende leeftijden die geen ouders meer hadden.

foto: Facebook

Barry is een 33-jarige man die zijn vader nooit heeft gekend. Als kind werd hij toevertrouwd aan zijn grootmoeder, iemand die Barry dankbaar is en altijd zal zijn, die hem liefdevol opvoedde zonder het hem aan iets te laten ontbreken. Op 21-jarige leeftijd voelde Barry de wens om de liefde die zijn grootmoeder hem had gegeven terug te geven en de rol van verantwoordelijke vader op zich te nemen: met het idee om de vader te zijn die hij nooit had gehad, besloot hij Jaxon in zijn leven te verwelkomen, een 8-jarige jongen.

foto: YouTube

De voogdij over Jaxon zou tijdelijk zijn, maar de twee bleven jarenlang een gezin en raakten aan elkaar gehecht; toen de jongen 13 werd en aan Barry vroeg om geadopteerd te worden, kon de man niet weigeren. Het gezin van Barry bleef daarna groeien: twee jaar later adopteerde hij nog een 11-jarige jongen, Xavier!

Advertisement
foto: YouTube

Een jaar later arriveerde de kleine Jeremiah, 4 jaar oud. Ook in dit geval had de voogdij tijdelijk moeten zijn, maar toen Jeremiah niet mocht terugkeren naar zijn oorspronkelijke pleeggezin, besloten Barry en zijn jongens hem bij zich te houden.

Barry had niet gelukkiger kunnen zijn met zijn nieuwe gezin!

foto: Facebook

"Ik heb er altijd van gedroomd vader te zijn omdat ik de vader wilde zijn die ik nooit heb gehad. Ik ben 100% betrokken, ik ben aanwezig als mijn jongens gaan slapen en als ze wakker worden. Ik probeer geen moment van hun leven te missen en ik ben altijd bereid hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Ik neem de rol van vader heel serieus en probeer niets als vanzelfsprekend te beschouwen."

foto: YouTube

Met zijn verhaal wil Barry meer mensen aanmoedigen om iets oudere jongens en meisjes te adopteren, omdat ook zij de kans moeten krijgen om in een liefdevol gezin te wonen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt