5 kinderen zijn wees geworden na het verlies van hun vader aan het coronavirus: 6 jaar eerder overleed hun moeder aan kanker

Janine image
door Janine

31 Mei 2020

5 kinderen zijn wees geworden na het verlies van hun vader aan het coronavirus: 6 jaar eerder overleed hun moeder aan kanker
Advertisement

Het Coronavirus heeft veel van ieders leven ontnomen, maar sommigen hebben meer verloren dan anderen. Natuurlijk zijn er mensen die het moeilijk hebben gehad om hun geliefden maandenlang niet te kunnen zien, het huis niet uit te kunnen of omdat er zich in het algemeen een gevoel van onzekerheid heeft verspreid. Maar we weten ook dat velen de verspreiding van het virus met hun leven hebben betaald.

Een 55-jarige man was het slachtoffer van Covid-19 en liet 5 kinderen achter: 6 jaar eerder verloren ze al hun moeder die aan kanker leed, en nu hebben ze geen ouders meer.

via Daily Mail

Advertisement
5 kinderen zijn wees geworden na het verlies van hun vader aan het coronavirus: 6 jaar eerder overleed hun moeder aan kanker - 1

Miguel Plangca was erin geslaagd zijn kinderen te laten glimlachen, zelfs nadat hij zijn vrouw aan kanker had verloren. Ondanks de rouw was het gezin erin geslaagd door te gaan. Maar toen kwam Covid-19 die de jongens nog een klap bezorgde.

De man werd getroffen door het virus en naarmate zijn gezondheid achteruitging, werd hij opgenomen op de intensive care.

Advertisement

41 dagen lang hoopten de kinderen hun vader te kunnen omhelzen, die de afwezigheid van hun moeder een aantal jaren geleden minder zwaar had gemaakt. Maar helaas gebeurde dit niet: na meer dan een maand vechten, nam het virus Miguel weg. De oudste dochter vertrouwde de sociale media het laatste afscheid aan haar vader toe: “Je hebt hard gevochten, pap. Bedankt voor alles. We zullen je missen. We houden van je.”

In dit trieste verhaal is het goede nieuws dat de weeskinderen kunnen profiteren van £13.000 die via een online campagne zijn opgehaald. Het geld zal niet de leegte opvullen die het verlies van twee ouders in een paar jaar tijd kan veroorzaken, maar het is een teken dat de kinderen niet alleen zullen worden gelaten, althans dat hopen we van harte!

Advertisement