Een meisje met het syndroom van Down studeert af in Schone Kunsten: haar vader deelt zijn trots met iedereen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje met het syndroom van Down…
Een man wordt in het ziekenhuis opgenomen met het coronavirus: zijn hond volgt hem en wacht dagenlang bij het ziekenhuis De schoonmoeder maakt gaatjes in de oren van haar kleindochter zonder toestemming van haar moeder, wat een hevige ruzie veroorzaakt

Een meisje met het syndroom van Down studeert af in Schone Kunsten: haar vader deelt zijn trots met iedereen

Door Janine
1.782
Advertisement

Niets is onmogelijk als we geloven in wat we doen. Het is geen vanzelfsprekend of retorisch concept, maar een motiverend doel dat ons zelfs door de moeilijkste situaties kan leiden. De negativiteiten die het leven ons voorlegt, kunnen er vele zijn, maar passies, moed en goede wil slagen er vaak in om een ​​verschil te maken.

Rachel, het meisje waar we je over gaan vertellen, weet dit. Voor haar is het leven vanaf haar geboorte niet gemakkelijk geweest, omdat ze ter wereld is gekomen met het syndroom van Down. Een beperking die haar echter nooit heeft belemmerd in haar dromen en hoop, die ze altijd heeft nagestreefd op een simpelweg voorbeeldige manier.

Rachel, altijd al gepassioneerd door kunst en fotografie, begon met de waardevolle steun van haar familie aan het Institute of Arts of California (CalArts). Daar is haar opleiding een continu succes geweest, ze is namelijk met uitstekende resultaten afgestudeerd in Schone Kunsten, met als specialisatie fotografie en communicatiemedia.

Een mijlpaal waar vader Jay natuurlijk - en terecht - trots op was. Jarenlang heeft de man zich toegelegd op het uitvoeren van campagnes die de inclusie van mensen met een beperking in de meest uiteenlopende sociale omgevingen aanmoedigen, uit naam van gelijke rechten die, ondanks de grote vooruitgang die bijna overal is geboekt, nog lang niet vanzelfsprekend is.

Advertisement

Om de wereld te laten weten hoe blij hij is met het resultaat van "zijn" meisje, deelde Jay het op Twitter en noemde zichzelf de "meest trotse vader ter wereld". Het is voor mensen met het Downsyndroom helemaal niet gemakkelijk om net als Rachel af te studeren. In feite moedigen de moeilijkheden, de discriminaties en de ontvangen behandelingen deze mensen niet aan om door te zetten.

Maar Rachel bleef erin geloven en exposeerde haar foto's ook op verschillende openbare evenementen. We feliciteren haar en hopen dat haar verhaal veel minder gelukkige mensen zal dienen als voorbeeld van moed, vasthoudendheid en wilskracht.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt