Een moeder baart tijdens de pandemie een identieke vierling: een zeldzaam geval dat 1 op de 11 miljoen keer voorkomt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een moeder baart tijdens de pandemie…
Twee honden uit hetzelfde nest ontmoeten elkaar na een lange tijd en het lijkt erop dat ze elkaar meteen herkennen Een van de dingen die een moeder nooit mag doen, is zichzelf vergeten

Een moeder baart tijdens de pandemie een identieke vierling: een zeldzaam geval dat 1 op de 11 miljoen keer voorkomt

Door Janine
6.332
Advertisement

Bevallen tijdens een pandemie is een nogal ongebruikelijke en bijzondere ervaring, maar het baren van een vierling in een vergelijkbare situatie is dat nog veel meer! Jenny Marr en haar man Chris dachten dat ze ouders zouden worden van 3 prachtige kinderen - iets dat hen niet onverschillig liet, aangezien ze allebei enigst kind zijn en geen van beiden gevallen van een tweeling in hun familie hebben. Stel je de verbazing voor toen de artsen erop wezen dat het vier kinderen waren! Een nog ongebruikelijkere bijzonderheid? De vierling is identiek!

De baby's werden te vroeg geboren, in de 28e week, maar ze verkeren alle vier in uitstekende gezondheid en, naarmate de dagen verstrijken, komen ze steeds wat aan om het noodzakelijke gewicht te bereiken. Volgens experts komt dit type zwangerschap 1 op de 11 miljoen keer voor: een vrij zeldzame gebeurtenis!

Dr. Brian Rinehart van het Texas Health Presbyterian Hospital zei dat er nog maar 72 van deze gebeurtenissen wereldwijd zijn gedocumenteerd.

Het feit dat ze zwanger was tijdens de wereldwijde epidemie van het coronavirus, maakte de hele situatie nog spannender. De vrouw beviel op de dag dat de pandemie uitbrak, slechts één dag voordat de staat Texas beperkende verordeningen uitvaardigde die alle burgers aanspoorden om thuis te blijven.

Uiteindelijk is alles goed afgelopen voor deze mooie familie: de vierling is sterk en gezond! Hun ouders zijn heel erg trots!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt