De bruidegom verraste zijn vrouw tijdens de ceremonie door haar kleine patiënten de kerk binnen te laten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De bruidegom verraste zijn vrouw tijdens…
Zelfgemaakt ijs met 3 ingrediënten, lactose- en vetvrij: ideaal voor een frisse en lichte pauze Een vrouw kreeg een ontwrichte kaak omdat ze te veel lachte tijdens het kaarten

De bruidegom verraste zijn vrouw tijdens de ceremonie door haar kleine patiënten de kerk binnen te laten

Door Janine
20.059
Advertisement

Voor veel mensen blijft de trouwdag voor een lange tijd een gedenkwaardige dag, een moment van vreugde, glimlachen en gevoelens die elkaar opvolgen, die worden doorgebracht met de mensen van wie ze het meest houden.

Dit was ook het geval voor Cintia Bonfante Pereira, een logopediste uit Caxias do Sul, in Brazilië, die van haar werk een echte missie had gemaakt. Ze heeft vaak te maken met kinderen met een handicap en taalachterstanden, en daarom is het niet moeilijk te begrijpen hoeveel voldoening en emoties zo'n belangrijk beroep dit haar geeft. Dit alles wetende, heeft haar man, José, besloten om zijn vrouw op een heel bijzondere manier te verrassen.

De scène vond plaats toen het bruidspaar bij het altaar tegenover de priester stond, klaar om het langverwachte "ja" uit te spreken. Plotseling gingen de kerkdeuren achter hen wijd open om een ​​groep jonge patiënten van Cintia binnen te laten.

Elegant gekleed, compleet met trouwringen en een boeket bloemen in de hand, liepen de kleintjes, die het syndroom van Down hebben, vrolijk naar het altaar om hun juf en haar bruidegom te omhelzen. Twee van hen kwamen de kerk zelfs binnen in een kleine elektrische speelgoedauto!

Advertisement

Een heel tedere scène, waarbij Cintia duidelijk ontroerd was, dol op haar kleine leerlingen in moeilijkheden. Glimlachend genoot José - samen met de rest van de aanwezigen bij de ceremonie - van de onbedwingbare uitdrukking van verbazing op het gezicht van zijn vrouw. Deze man was geslaagd in zijn bedoeling, zozeer zelfs dat Cintia zei dat de verrassing van de kinderen een van de leukste momenten van haar trouwdag was.

Gezien de liefde voor haar werk was het van onschatbare waarde om de gelegenheid te hebben dit speciale moment met “haar" kinderen te delen. Het valt niet te ontkennen: deze vrouw heeft echt een fantastische verrassing gekregen, die ook nuttig was om iedereen een sterke en mooie boodschap van inclusie te geven.

Hieronder staat de link naar de video die de ontroerende gebeurtenis laat zien:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=Asxgev8jTOA&feature=emb_logo

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt