4 jongens redden een meisje dat op het punt stond te verdrinken: ze belonen hen met een levenslange voorraad hamburgers

Janine image
door Janine

27 Mei 2020

4 jongens redden een meisje dat op het punt stond te verdrinken: ze belonen hen met een levenslange voorraad hamburgers
Advertisement

Er zijn momenten in het leven dat wat er om ons heen gebeurt weinig ruimte laat voor gedachten en beoordelingen, omdat we moeten handelen en het zo snel mogelijk moeten doen. We hebben het over al die noodsituaties die onmiddellijke en beslissende tussenkomst vereisen, wat het verschil maakt tussen leven en dood.

De vier Amerikaanse jongens die in Jackson Park, in Missouri, in het beekje van het plaatselijke park zwommen, hadden plezier zoals ze zo vaak hadden. De rust en luchtigheid van de situatie werden echter al snel verbroken door een gebeurtenis die op zijn zachtst gezegd een tragisch einde had kunnen hebben.

via WAFB 9

Advertisement
Heather Kyle/Cnews - WAFB 9

Heather Kyle/Cnews - WAFB 9

Een meisje dat niet ver van de groep jongeren zwom, verdween plotseling in het water. Met de regens van de afgelopen dagen was het waterpeil van de beek gestegen, waardoor gevaarlijke stromingen ontstonden. Onmiddellijk vroegen de vier zich af waar het meisje, Kinsley Stuart, was gebleven, toen een van hen - Aiden - een handje uit het water zag steken bij een brug. Het kleine meisje was daar onder en ze kon niet meer naar de oppervlakte komen.

De stroming was sterk en hoewel Aiden erin was geslaagd haar te benaderen en te grijpen, kon hij haar niet alleen in veiligheid brengen, dus riep hij zijn vriend Jesaja om te helpen. Ook hij kwam meteen naderbij en werd gevolgd door de andere twee jongens: samen vochten ze tegen de stroom in en slaagden erin het kleine meisje eruit te halen, dat zeker riskeerde om te verdrinken.

Nadat ze uit het water kwam, werd ze onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, waar de dokters haar gezondheid controleerden, die gelukkig goed was. Alles liep dus goed af en voor de jongens kwam op dat moment een smakelijke en welverdiende beloning. Kinsley's ouders, op de hoogte gebracht van de heroïsche redding door de jongens, besloten hen een levenslange voorraad hamburgers te geven.

Advertisement
KFVS12

KFVS12

Precies: als eigenaren van een "Kenny's Flippin’ Burgers" - gespecialiseerd, zoals je aan de naam kunt raden - in heerlijke broodjes - dachten ze dat zo'n beloning het minste was dat ze konden geven aan degenen die moedig en zonder aarzeling het leven van hun kleine meisje hadden gered. De vier zullen altijd gratis bij hen kunnen eten en zelfs als er geen broodje of geldbedrag is dat de dankbaarheid van de ouders het beste kan uitdrukken, zullen de jongens er heel blij mee zijn.

Een mooi verhaal met een gelukkig einde, dat laat zien hoe ieder van ons dankbaarheid, moed en altruïsme kan tonen door de hoofdrolspeler te worden van voorbeeldige gebaren.

Advertisement