Deze heldhaftige tiener heeft een moeder en haar 3 kinderen gered door ze uit een brandende auto te halen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze heldhaftige tiener heeft een moeder…
Hij is 45 en zij 84: ondanks het leeftijdsverschil beleven ze de liefdesrelatie van hun dromen 15 kinderen die alleen thuis werden gelaten en een echte ramp veroorzaakten

Deze heldhaftige tiener heeft een moeder en haar 3 kinderen gered door ze uit een brandende auto te halen

Door Janine
1.543
Advertisement

Er zijn mensen die een aangeboren, geweldig en zeer nuttig vermogen hebben om te weten hoe ze dapper en koelbloedig moeten handelen op de meest kritieke momenten, momenten die snelle en beslissende oplossingen verdienen en waarbij misschien het leven ​​van mensen op het spel staat.

Denk bijvoorbeeld aan branden: als we getuige zijn van een brand, zou paniek een volkomen normale reactie zijn, en juist in die situaties maken helderheid en moed het verschil tussen een gelukkig einde en een tragedie. Justin Gavin weet hier alles van, de tiener die de hoofdrolspeler was in een heroïsche reddingsactie toen hij voor een brandende auto stond, met een moeder en haar drie kinderen aan boord.

via: CNN

We zijn in Waterbury, in de Amerikaanse staat Connecticut. Justin, een 18-jarige uit die plaats, wandelde zoals hij vaker deed toen hij zag dat een auto midden in het verkeer in brand vloog. De jonge vrouw die in de auto zat met haar drie kinderen van 1, 4 en 9 jaar, had niet echt in de gaten wat er gebeurde, ondanks dat de andere chauffeurs haar aandacht probeerden te trekken vanwege de rook en de vlammen.

Justin besloot de auto te voet te achtervolgen en slaagde erin hem te stoppen. Hij handelde snel en vastberaden, opende de deuren en redde de vier inzittenden uit de auto. Het duurde slechts enkele ogenblikken voordat het voertuig volledig in brand stond.

Het behoeft geen betoog dat het zonder de tussenkomst van de jongen veel, veel erger had kunnen aflopen voor de moeder en haar drie kinderen. Om de moed van deze heldhaftige jongen officieel en publiekelijk te prijzen, heeft de politie van de Amerikaanse stad hem een ​​medaille toegekend.

Advertisement

“Het was best eng: ik wist niet of ik iedereen er op tijd uit zou kunnen krijgen. Ik denk dat mijn instinct het heeft overgenomen”, zei de heldhaftige tiener, die commentaar gaf op het vreselijke avontuur dat de familie beleefde. We hopen dat we altijd mensen zoals Justin op onze weg zullen vinden, klaar om zichzelf op te offeren om anderen zonder aarzelen te helpen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt